AcasăSituatii financiare anualeCum depunem și unde depunem online bilanțul la 31.12.2013 (pe e-guvernare.ro) ...

Cum depunem și unde depunem online bilanțul la 31.12.2013 (pe e-guvernare.ro) – pentru SC sau ONG

Inainte sa incepem, trebuie sa va spunem (ca si in ceilalti ani) ca se recomanda sa folositi Internet Explorer pentru a incarca „Situatiile Financiare la 31.12.2013” pe e-guvernare.ro, deoarece cu alte browsere nu prea funcioneaza (desi unele persoane au depus si cu Mozilla Firefox sau Google Chrome).

Astfel, dupa ce ati introdus in Internet Explorer adresa de web – http://www.e-guvernare.ro/ – mergeti in pagina ce se incarca si dati click pe link-ul „Depunere declaraţii”, asa cum aveti prezentat in imaginea de mai jos. PS – nu uitati si de pagina noastra de Facebook click aici.

ATENTIE – INAINTE DE PASII URMATORI, INTRODUCETI IN PC/LAPTOP STICK-UL (E-TOKEN-UL) CARE CONTINE SEMNATURA ELECTRONICA.

Dupa ce dati click, se va deschide o noua fereastra in browser, cu adresa https://portal.app2.anaf.mfinante.gov.ro/Login/Login, unde vi se va afisa textul „Pentru depunerea formularelor electronice, va rugam sa va autentificati mai jos.” , dupa care trebuie sa urmati pasii (conform cu imaginea de mai jos):
1 – mergeti si bifati punctul exinstent inaintea „Certificate Sign In”
2 – dati click pe butonul „Sign In”

DUPA CLICK-UL PE „Sign In” SE VA DESCHIDE O FEREASTRA IN CARE SELECTATI SEMNATURA ELECTRONICA CU NUMELE VOSTRU. DUPA ACEASTA SE VA INCARCA APLICATIA TOKEN-ULUI IN CARE TREBUIE SA INTRODUCETI PAROLA ACESTUIA (PAROLA SEMNATURII ELECTRONICE). DACA ATI FACUT TOTUL CORECT, ATUNCI VETI AJUNGE IN PAGINA CONFORMA IMAGINII DE MAI JOS, UNDE TREBUIE SA DATI CLICK PE „Declaratiile 112, 100, 300, 390, 394, 710 si formularele S1001, F900, situatii financiare, raportari anuale……………” (CUM VA PREZINTA SI IMAGINEA URMATOARE).

DUPA CLICK-UL PE „Declaratiile 112, 100, 300, 390, 394, 710 si formularele S1001, F900, situatii financiare, raportari anuale” SE VA DESCHIDE O NOUA PAGINA, CONFORMA CU IMAGINEA DE MAI JOS, IN CARE TREBUIE SA DATI IN PRIMA FAZA CLICK PE „Browse”, MOMENT IN CARE SE VA DESCHIDE FEREASTRA PENTRU A SELECTA PDF-ul IN CARE ATI FACUT BILANTUL (CU FISIERUL ZIP ATASAT). DUPA CE ATI SELECTAT FISIERUL IN PDF PENTRU BILANTUL LA 31.12.2012, DATI CLICK PE „Trimite” SI ASTEPTATI REZULTATUL PRELUARII.

IN ESENTA, REZULTATUL PRELUARII CONSTA IN FURNIZAREA DE CATRE SITE A UNUI INDEX DE INCARCARE, PE CARE TREBUIE SA IL NOTATI SAU SALVATI, DEOARECE CU EL VERIFICATI STAREA BILANTULUI DEPUS.

PENTRU ARTICOLE SI MODELE UTILE NECESARE LA BILANTUL LA 31.12.2012 – CLICK AICI


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura