Aspecte cu privire la depunerea si completarea Formularului/Declaratiei 205 – comunicat oficial

1
280

Va supunem atenției un material informativ oficial ce vine sa clarifice o serie de aspecte cu privire la depunerea si completarea Formularului 205Declaratie informativaa privind impozitul rettinut la sursa si câstigurile/pierderile realizate, pe beneficiari de venit”, in concordanta cu noile modificări aduse de OPANAF 3883/2013text aici – publicat in MO 2/2014.

Precizam ca materialul este via DGFP Arges, institutie careia ii multumim pentru posibilitatea preluarii. Speram sa va fie de folos. IMPORTANT – ULTIMA VERSIUNE PENTRU PDF INTELIGENT NECESAR GENERARII D 205O GASITI AICI.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Articolul precedentSinteza saptamanii 10.02.2014 – 14.02.2014 – modificari la normele Codului Fiscal, noutati expertize contabile, actualizari aplicatii ANAF
Articolul următorRambursare TVA din state membre ale UE – procedura solicitare, bunuri şi servicii pentru care se poate solicita rambursarea, operatiuni

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.