Reconstituirea bazei de date a Registrului General de Evidenta a Salariatilor (Revisal) – comunicat ITM

0
166

Potrivit Ordinului MMFPSPV nr. 1681/2013 privind aprobarea normativului cu tarifele pentru plata prestatiilor de servicii efectuate in domeniile de activitate ale Inspectiei Muncii, in vederea reconstituirii bazei de date a registrului general de evidenta a salariatilor, pentru refacerea continutului sau la angajator, se vor elibera extrase pe suport de hartie din baza de date organizata la nivelul Inspectiei Muncii constituita conform HG nr. 500/2011 privind registrul general de evidenta a salariatilor, cu modificarile ulterioare.

ITM atentioneaza ca eliberarea respectivelor extrase se va face pe suport de hartie (si nu pe suport magnetic), urmand ca registrul sa fie reconstituit, prin reintroducerea datelor, respectand riguros identificatorii specifici fiecarei entitati:
– CUI,
– categorie,
– forma juridica,
– forma de organizare,
– nivel de infiintare pentru angajator,
– CNP pentru salariat,
– nr./data incheiere contract individual de munca,
– data inceperii activitatii,
– functie
.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

ITM face precizarea ca, registrul general de evidenta a salariatilor reconstituit, nu trebuie transmis catre ITM, decat in situatia in care exista modificari ale contractelor individuale de munca.

Potrivit ordinului mai sus mentionat,tarifarea serviciilor prestate este urmatoarea:
-date angajator 10 lei/pagina;
-lista tuturor salariatilor 10 lei/pagina
-detalii salariat 10 salariat sau fost salariat;

Model cerere eliberare extras din REVISAL – se depune la ITM (de orice salariat) pentru obtinere extras oficial – click aici

Acte necesare:
– cerere de recuperare,
– o copie a certificatului de inmatriculare,
– imputernicire semnata si stampilata de angajator,
– in situatia in care persoana care solicita recuperarea bazei de date, este alta decat reprezentantul legal al angajatorului si o copie a actului de identitate al persoanei imputernicite.

Sursa – ITM Bucuresti

Articolul precedentDeclaratia 112 – PDF-ul necesar generarii este acum la vers. 3.0.0 din 07.02.2014
Articolul următorProiect de Lege nou de la MFP – pentru întărirea disciplinei financiare privind operaţiunile de încasări şi plăţi în numerar

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.