AcasăNewsAplicatia AFM (fond mediu) pentru decembrie 2013 a aparut - insa mare...

Aplicatia AFM (fond mediu) pentru decembrie 2013 a aparut – insa mare ATENTIE

Pe site-ul sau oficial, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat aplicaţia pentru editarea declaraţiilor privind obligaţiile la Fondul pentru mediu, vers. 1.7 – decembrie, cu care puteţi întocmi şi tipări declaraţiile până la luna decembrie 2013 inclusiv.

Aplicatia contine si actualizarea parametrilor de calcul pentru uleiuri conform legislatiei. Am descarcat-o si noi, insa antivirus-ul ne-a atentionat ca este vulnerabila (adica este posibil un atac informatic), drept pentru care nu am mers mai departe cu instalarea. Pentru cei interesati, iata link-ul mai jos – cu precizarea ca functioneaza fara cod prelungire valabilitate.

UPDATE 2018 – codul il gasiti aici – LINK

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

PENTRU APLICATIA AFM 2014 – CLICK AICI

5 COMENTARII

  1. cine este obligat sa depuna aceasta declaratie, daca am o firma de servicii paza sunt obligata sa mai trimit declaratie si la fondul de mediu? le multumesc anticipat celor care ma vor ajuta cu un raspuns

  2. Buna ziua, daca am o societate agricola care se aprovizioneaza cu ingrasaminte complexe de la un furnizor din Polonia, ingrasamintea fiind ambalata in saci de 1 to, trebuie sa depun declaratie la fondul de mediu ? Mentionez ca societatea mea este utilizatorul final al produsului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!