Data depunerii declaraţiilor privind obligaţiile de plată catre AFM se va prelungi – comunicat oficial

1
238

Pe site-ul sau oficial, Administraţia Fondului pentru Mediu îşi cere scuze pentru defecţiunile tehnice apărute în cazul declaraţiilor privind obligaţiile de plată către Fondul pentru mediu.

Administraţia Fondului pentru Mediu precizeaza că situaţia creată va fi remediată în cel mai scurt timp, declaraţiile privind obligaţiile de plată urmând a fi completate şi depuse la o dată care se va comunica ulterior.

UPDATE – Aplicatia AFM (fond mediu) pentru decembrie 2013 a aparut – insa mare ATENTIE – CLICK AICI

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Administraţia Fondului pentru Mediu mulţumeste pentru înţelegere! (n.r. – avand in vedere ca site-ul a fost atacat zilele trecute)

Sursa – Grup Contabili Google

Articolul precedentRegimul pierderilor fiscale – generalitati, recuperare pierdere in cazul microintreprinderilor, prevederi în cazul persoanelor juridice străine
Articolul următorDeclaratia 100 – a aparut PDF-ul inteligent valabil pentru anul 2014 (vers. 1.2.2)

1 COMENTARIU

  1. […] – La calculul pentru ambalaje, anvelope si uleiuri se afiseaza numarul de pagini ocupate de documentul afisat. – Parametrii pentru calculul taxelor au fost actualizati pentru 2013 si urmatorii ani. UPDATE 21 IANUARIE 2014 – Data depunerii declaraţiilor privind obligaţiile de plată catre AFM se va prelungi – comunicat oficial – CLICK AICI […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.