Atentie auditori – incepand cu 01.01.2014 – curs obligatoriu de specializare și perfecționare pentru auditarea fondurilor europene

0
171

În baza Protocolului încheiat între Camera Auditorilor Financiari din România (CAFR) și Ministerul Fondurilor Europene (MFE), începând cu 1 ianuarie 2014 auditarea fondurilor europene va putea fi realizată numai de către auditorii financiari activi, persoane fizice și juridice, membri ai CAFR, care au urmat cursurile de specializare și perfecționare pentru fonduri europene, organizate de către CAFR în colaborare cu MFE și au obținut certificat de absolvire a cursurilor respective.

Perioada: Cursurile se vor desfășura în 2 serii diferite și se vor finaliza cu un test constând intr-o probă scrisă și una orală:

Seria 1: – cursuri: 30 ianuarie – 31 ianuarie 2014
– Test – proba scrisă – 1 februarie 2014
– Test – proba orală – 2 februarie 2014 (proba orală va fi susținută doar de persoanele care obtin la proba scrisă minim nota 7)

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”.

Seria 2: – cursuri: 13 februarie – 14 februarie 2014
– Test – proba scrisă – 15 februarie 2014
– Test – proba orală – 16 februarie 2014 (proba orală va fi susținută doar de persoanele care obtin la proba scrisă minim nota 7)

Participanţi:
• La cursuri se pot înscrie auditori financiari activi, membri ai CAFR, care au toate obligaţiile îndeplinite la zi.
• O serie de curs este formată din 150 de locuri, care se vor ocupa în ordinea datei înregistrării la CAFR a formularului de înscriere la curs.
• Numărul de participanți se va completa până la ocuparea celor 150 de locuri, pentru fiecare serie.
• Pentru buna desfășurare a cursurilor, nu se vor accepta transferuri de la o serie la alta.

Taxa de participare: 550 lei. Taxa se poate achita prin OP intr-unul din conturile:
BCR, Sucursala Libertăţii; IBAN: RO09 RNCB 0069 0076 6442 0001; ING Bank IBAN: RO84 INGB 0001 0081 8692 8910 sau la casieria CAFR, până cel târziu 28 ianuarie 2014, inclusiv. În cazul în care achitați cu OP, vă rugăm să ne transmiteți dovada plății pe mail-ul: [email protected]

Înscriere: In cazul in care sunteți interesați, vă rugăm sa vă înscrieti la acest curs, prin completarea Formularului de participare (click aici pentru deschidere). Fomularele se pot transmite prin e-mail: [email protected] sau se pot depune personal, la sediul CAFR din Bucuresti, strada Sirenelor nr, 67-69, sector 5.

Locatia: Cursurile se vor desfasura in Sala Amfiteatru din cadrul Institutului de Statistica, Bd. Libertatii 16, Bucuresti, Sector 5, www.insse.ro. Accesul in incinta Institutului se va face prin intrarea principala, aflata la intersectia dintre Bd. Libertatii si Bd. Natiunile Unite.

Programul cursului:se va afișa în perioada imediat următoare.

Lista cu persoanele înscrise:se va afișa după finalizarea procesului de înscriere.

Numarul participantilor este limitat, prin urmare va rugam sa va inscrieti cat mai curand posibil!
Atentie: nu se acceptă formularele primite pe fax sau prin posta!

Sursa – cafr.ro

Articolul precedentCare este cota de TVA aplicabila serviciilor de restaurant în cadrul carora se furnizeaza pâine sau produse de panificatie?
Articolul următorRegimul pierderilor fiscale – generalitati, recuperare pierdere in cazul microintreprinderilor, prevederi în cazul persoanelor juridice străine

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.