AcasăCodul munciiCoeficienti indexare salariu minim 2014 – ATENTIE (ca si anul trecut -...

Coeficienti indexare salariu minim 2014 – ATENTIE (ca si anul trecut – nu se mai aplica)

Urmare a aparitiei Hotărârii Guvernului Romaniei numarul 871/14.11.2013 – pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată – text integral – publicata in Monitorul Oficial numarul 703/15.11.2013, exista, ca in fiecare an, multe intrebari cu privire la faptul – daca se mai aplica sa nu vechii coeficienti de salarizare, 1, 1,2, 2, etc .

Dat fiind aceste intrebari, ne-am gandit sa clarificam si in acest an problema, drept pentru care va precizam ca – urmare a neexistentei unui Contractul colectiv de muncă la nivel naţional:

VECHII COEFICIENTI NU MAI AU BAZA LEGALA

IN CONCLUZIE – coeficientii de salarizare aplicati in functie de studii si calificare, pentru personalul incadrat, nu se mai aplica. Daca gresim cu ceva, va rugam sa ne corectati.

IMPORTANT :

NU UITATI SA FACETI – Decizie marire salariu minim angajati – incepand cu 01.01.2014 (model colectiv – orientativ) click aici
ATENȚIE – nu uitați de operarea în Revisal a creșterii salariului minim pe economie începând cu 01.01.2014DETALII AICI

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”.

PS – Nu exista coeficienti de salarizare care sa se aplice la nivel national. Singurii coeficienti de salarizare care pot exista sunt cei prevazuti in contractele colective de munca semnate la nivel de unitati, grupuri de unitati sau sectoare de activitate (via prieteni – la comentarii)


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

4 COMENTARII

  1. As inlocui formularea „nu se mai aplica” – care se poate interpreta ca o interdictie generala – cu urmatoarea formulare:
    „Nu exista coeficienti de salarizare care sa se aplice la nivel national
    Singurii coeficienti de salarizare care pot exista sunt cei prevazuti in contractele colective de munca semnate la nivel de unitati, grupuri de unitati sau sectoare de activitate.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura