AcasăLegislatie actualizataOPANAF 3751/2013 - competenţa de efectuare a activităţilor de analiză de...

OPANAF 3751/2013 – competenţa de efectuare a activităţilor de analiză de risc şi selectare a persoanelor fizice care vor fi supuse verificării fiscale prealabile documentare

In Monitorul Oficial nr. 765 din 09.12.2013 a fost publicat Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 3751/2013 privind competenţa de efectuare a activităţilor de analiză de risc şi selectare a persoanelor fizice care vor fi supuse verificării fiscale prealabile documentare, motiv pentru care va supunem atentiei textul integral al acestuia.

Speram sa va fie de folos.

În temeiul art. 11 alin. (3) din Hotărârea Guvernului nr. 520/2013 privind organizarea şi funcționarea Agenției Naționale de Administrare Fiscală, al art. 1091 alin. (1) şi (11) din Ordonanța Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, şi al cap. III secțiunile 1 şi 11 din anexa la Hotărârea Guvernului nr. 248/2011 privind aprobarea Procedurii de aplicare a metodelor indirect pentru stabilirea bazei impozabile ajustate, cu modificările şi completările ulterioare, preşedintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală emite următorul ordin:

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE CLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”.

Art. 1. ‐ Direcția verificări fiscale este structura competentă din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală în efectuarea activităților de analiză de risc şi selectare a persoanelor fizice care vor fi supuse verificării fiscale prealabile documentare, pe întregul teritoriu al țării, aşa cum sunt reglementate aceste activități de Hotărârea Guvernului nr. 248/2011 privind aprobarea Procedurii de aplicare a metodelor indirecte pentru stabilirea bazei impozabile ajustate, cu modificările şi completările ulterioare.

Art. 2. ‐ Direcția verificări fiscale va lua măsuri pentru ducerea la îndeplinire a prevederilor prezentului ordin.

Art. 3. ‐ Prezentul ordin va fi publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Preşedintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală,
Gelu‐Ştefan Diaconu
Bucureşti, 5 decembrie 2013.
Nr. 3.751.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!