AcasăDeclaratia 112Cum trebuie raportate de angajator in Declaratia 112 - persoanele aflate in...

Cum trebuie raportate de angajator in Declaratia 112 – persoanele aflate in concediul pentru ingrijirea copilului (oficial)

Intrebare (speta publicata la data 07.05.2013)

Persoanele aflate in concediul pentru ingrijirea copilului trebuie raportate de angajator in Declaratia 112 pe perioada concediului? Rubrica “Data plecare” se completeaza?

Raspuns

Pentru persoanele salariate aflate în concediu pentru creşterea copilului, în declaraţia unică D112, angajatorul va declara asiguratul cu ore suspendate în lună egal cu numărul total de ore lucrătoare din luna de raportare, iar data încetare activitate se va completa de către angajator, în toate declaraţiile depuse pe perioada concediului pentru creşterea copilului, iar la reluarea activităţii se va declara data de început egală cu data reluării activităţii.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE CLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”.

Baza legalaOrdinul ministrului finantelor publice nr 1045 / 2012 articolul anexa 1.2

Sursa – anaf.ro – care precizeaza ca – Acesta nu reprezinta un act administrativ fiscal in sensul art. 41 din Codul de Procedura Fiscala sau un act administrativ de autoritate in sensul art. 1 din legea 554/2004 a contenciosului administrativ si nu este opozabil tertilor.

UTIL – Persoane fizice care obţin venituri din activităţi independente şi beneficiază de indemnizaţia pentru creşterea copilului – INFO

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!