Procesul de rescriere a Codului Fiscal este aproape de final – insa data aplicarii nu este sigura (news)

0
167

Procesul de rescriere a Codului Fiscal este aproape de final, dar intrarea sa în vigoare începând cu data de 1 ianuarie 2014 ar crea impresia de instabilitate şi lipsă de credibilitate, a declarat azi, într-o conferinţă de specialitate, Dan Manolescu, secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice.

Potrivit AGERPRESS Manolescu a afirmat ca – „Rescrierea Codului Fiscal este aproape de final. Am lansat în dezbatere, la nivelul ministerului, grupurile de lucru în ideea de a-l aplica cu 1 ianuarie 2014 sau de a-l lăsa în dezbatere un timp mai îndelungat, pentru a nu grăbi lucrurile. Fiind un proiect de o asemenea amploare nu trebuie grăbit.”

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE CLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”.

Acesta a mai precizat ca – „În urma acestui proces de rescriere, pe lângă partea de corelare a apărut şi o restructurare a Codului, ceea ce s-ar putea să-l facă, în primă instanţă, un pic greoi de accesat utilizatorilor care sunt obişnuiţi cu o anumită structură, aşa cum avem în prezent în Codul Fiscal. Credem că nu ar fi benefic ca acest proces să fie făcut în grabă şi să intre în vigoare începând cu 1 ianuarie 2014, pentru că ar crea, din nou, impresia de instabilitate şi necredibilitate”.

Detalii suplimentare puteti lectura pe sursa.

Articolul precedentModificarea, din oficiu, a vectorului fiscal cu privire la TVA – info oficial
Articolul următorTichetele de masă şi cele de creşă au noi valori nominale indexate – incepand cu 25.10.2013

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.