Corespondenta standardelor ocupationale cu ocupatiile din C.O.R. si calificarile din Nomenclatorul Calificarilor (NC)

1
627

Va supunem atentiei, un document util, elaborat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (anc.edu.ro) cu privire la corespondenta standardelor ocupationale cu ocupatiile din C.O.R. si calificarile din Nomenclatorul Calificarilor (NC), foarte util deoarece standardele ocupationale existente pe site-ul oficial al ANC contin Codul C.O.R de la data aprobarii.

Speram sa va fie de folos, mai ales in intocmirea fiselor de post.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE CLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”.

Articolul precedentTVA la livrarea de energie electrică şi transferul de certificate verzi – reglementari dupa 01.09.2013
Articolul următorRegulament intern – model actualizat 2013 (orientativ)

1 COMENTARIU

  1. „Corespondența standarde ocupationale cu ocupațiile din COR și calificările din Nomenclatorul Calificarilor”este un material foarte util firmelor de formare profesională în ceea ce privește autorizarea pentru derularea unor cursuri de calificare. Marea problema este faptul că instituții ale statului, subordonate ANC-ului, nu recunosc acest material care, spuneți dumneavoastră, le aparține. Pe site-ul ANC-ului nu găsesc această corespondență. Cum aș face să aflu dacă acest material este de actualitate sau a fost abrogat. Vă mulțumesc foarte mult.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.