Model cerere concediu de odihna (CO) – propuneri 2013 (inclusiv cerere pentru alte tipuri de concediu)

6
501

Având in vedere ca vremea concediilor de odihna începe, si luând in considerare faptul ca multi dintre noi trebuie sa întocmim aceste documente (ca in fiecare an), ne-am gândit sa va aducem din nou la cunoștința modelele de cereri pentru concediu de odihnă postate de noi in anii trecuți.

Cererea de concediu de odihna este documentul prin care angajatul solicita zilele de C.O. la care are dreptul, in urma programarii care s-a facut la inceputul anului. Daca nu ati realizat inca programarea concediilor de odihna pe anul 2013 – gasiti un model orientativ de decizie interna aici – LINK DECIZIE (DOWNLOAD GRATUIT) .

Modelele propuse sunt urmatoarele:

– cerere CO structurata in 2 exemplare/pagina (Word), un exemplar pentru arhiva firmei/Departament Resurse Umane si un exemplar-copie pentru angajat:

PENTRU MODEL DE CERERE C.O. – VARIANTA 1 – CLICK AICI

– cerere de concediu (Excel), care se poate utiliza in 4 situatii – se poate bifa optiune pentru CO, CFP sau alte 2 situatii:

PENTRU MODEL DE CERERE C.O. – VARIANTA 2 – CLICK AICI

6 COMENTARII

  1. imi poti da pass-ul de la fisierul cu cererea de concediu format xls?
    Sau daca nu, modifica te rog la zile concediu pentru nasterea unui copil, de la 2 zile la 5 si mai pune o data formularul pe site sa mi-l redownloadez, deoarece legislatia in vigoare prevede 5 zile in aceasta situatie.

    Multumesc

  2. ideea este ca imi cere parola in momentul in care vreau sa modific campul unde este trecut „Nasterea unui copil: 2 zile” si nu am gasit alta metoda de a modifica acolo cu 5 zile cum este specificat in legislatie pentru acest eveniment.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.