AcasăDeclaratii anualeDeclaratia 230 se poate depune si on-line (info)

Declaratia 230 se poate depune si on-line (info)

In vederea îndeplinirii în bune condiţii a obligaţiilor declarative ce revin (dupa caz) în ceea ce priveşte impozitul pe venit, pentru a reduce consumul de timp alocat depunerii formularelor, ANAF precizeaza ca vine în sprijinul persoanelor care au obligatia depunerii declaratiilor şi le reaminteste că:

formularul 200 „Declaraţie privind veniturile realizate din România”

si

formularul 230 „Cerere privind destinaţia sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual şi deducerea cheltuielilor efectuate pentru economisirea în sistem colectiv pentru domeniul locativ”.

se pot depune şi on-line, cu semnătură electronică calificată, utilizand softul publicat pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală la secţiunea Declaraţii electronice/Persoane fizice/Descărcare declaraţii.

PENTRU PDF-UL INTELIGENT AFERENT D 230CLICK AICI.

Se regăsesc aici şi instrucţiunile de de utilizare a serviciului electronic pentru depunerea de declaratii de către persoane fizice.

Declaratia 200 pentru 2012 – cu termen de depunere 27.05.2013 (resurse de folosit) – CLICK AICI

Sursa – DGFP Arges

1 COMENTARIU

  1. Cine are dreptul sa semneze o declaratie 230 prin care eu vreau sa redirectionez cei 2%? Bineinteles ca eu nu am semnatura electronica. Poate sa semneze oricine are certificat digital?
    Multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!