AcasăNewsMFP vrea ca sistemul TVA la incasare sa fie optional sau sa...

MFP vrea ca sistemul TVA la incasare sa fie optional sau sa fie extins termenul de 90 zile la care TVA devine exigibila

Si iata ca dupa o luna si ceva de “sistem TVA la incasare“, Ministerul Finantelor Publice va analiza mai multe variante de modificare a sistemului de plata a TVA la incasarea facturii, urmare a problemelor cu care se confrunta firmele in aplicarea noilor reglementari.

Potrivit – hotnews.ro – ar exista doua variante de lucru – sistemul de TVA la incasare sa fie optional nu obligatoriu sau sa fie extins termenul de 90 zile la care TVA devine exigibila, chiar daca factura nu a fost incasata.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE CLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”.

De asemenea, MFP analizeaza si o combinatie intre cele doua variante. Reprezentantul MFP, citat in articolul sursa, a afirmat ca ordonanta de Guvern privind modificarea Codului Fiscal (n.r. OG 8/2013) va intra in procedura parlamentara de aprobare, prilej cu care pot fi corectate o serie de aspecte semnalate de mediul de afaceri. AICI CHIAR CA NE-AM BLOCAT. ADICA O SA FIE O MODIFICARE LA OG 8/2013 ????

NOI ASTEPTAM CU INTERES … FINALIZAREA (n.r.)

4 COMENTARII

  1. Eu sper sa devina optional, pentru ca nu ma incanta cu nimic sistemul asta, Cine vrea sa aplice la el, cine nu sa fie lasat la normal ! 🙂

  2. Iti dai seama ca nimanui nu-i convine sa treaca pe noul sistem. Daca va fi lasat la mana celor mici nimeni nu va trece pe acest sistem.
    Problema este alta! Eu m-am chinuit ceva timp sa pot face acest Jurnal de cumparari, pentru TVA la incasare, eu fiind analist programator la o firma care nu intra sub aceasta incidenta, caz in care se face doar Jurnalul de Cumparari pentru furnizorii care sunt incadrati. Pentru ce mi-am pus neuronii la treaba si cine imi plateste mie munca mea daca se renunta? Ar trebui dati in judecata nenorocitii astia, pentru ca pana nu se sesizeaza nimeni vom fi bataia lor de joc! Azi faci asa, maine nu mai faci asa! Dezbraca-te ca te… imbraca-te ca nu te mai … Huuuuaaaaa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!