AcasăDeclaratia 112Stare Declaratia 112 depusa in cursul anului 2013 - unde putem verifica...

Stare Declaratia 112 depusa in cursul anului 2013 – unde putem verifica acest lucru ?

Pentru anul 2013, dupa accesarea paginii de mai jos – introduceti in campurile respective, CUI-ul firmei si numarul de inregistrare al unei declaratii transmise pentru acel CUI (indexul dat de e-guvernare.ro la trimiterea declaratiilor sau cel inscris de functionari in cazul depunerii la ghiseu) – dupa care apasati butonul “Afiseaza”.

Precizam ca recipisele sunt stocate pe site-ul ANAF numai o perioada limitata de timp, drept pentru care – PASTRATI RECIPISA IN CAUZA PE PC SAU LISTATI-O PENTRU SIGURANTA – DEOARECE IN CAZUL UNUI CONTROL ACEASTA VA FII SOLICITATA LA VERIFICARE.

Pentru vizualizarea stării declaraţiei depuse, dar ai a altor declaratii fiscale, accesati link-ul – http://www.anaf.ro/StareD112/

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE CLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”.

5 COMENTARII

  1. ok, dar cu semnatura digitala se poate intra pe dosarul fiscal si de acolo se poate lista orice declaratie transmisa online impreuna cu numarul de inregistrare….

  2. @Mirela, ne dai si noua detalii cum se poate face asta?

    Oricum, era de bun simt ca dupa ce ANAF a obligat o tara intreaga sa isi ia semnaturi electronice, sa o faca si ei. Recipsele lor sunt semnate digital cu o semnatura proprie, neverificabila si usor de contrafacut (nefiind autoritate).

    Jenant.

  3. este simplu:
    te autentifici in spatiul privat pe site-ul ANAF accesezi dosar fiscal,accesezi codul fiscal pentru care vrei sa vezi declaratia si apoi mergi in bara de sus pe declaratia 300 de exemplu.Iti va aparea un tabel in care sunt afisate toate deconturile depuse (inclusiv cele depuse la ghiseu) cu numar de inregistrare .Mai jos putin pe pagina ai un loc in care trebuie introdus numarul de inregistrare (exact asa cum apare in tabel mai putin data din coloana cu numarul de inregistrare ) si data depunerii. Apesi view si ti se deschide decontul in format pdf , care la sfarsit are numarul de inregistrare!
    sper sa va fie de folos!

  4. O alta cale, care mi se pare usoara, este aplicatia “CliF” de pe site-ul anaf – cu un click obtii toate recipisele:

    “Aplicatia se adreseaza deocamdata posesorilor de certificate digitale calificate inregistrate in sistemul MFP.

    Cu aceasta aplicatie se vor putea receptiona automat recipisele emise dupa 1.11.2012, pentru toate CUI-urile pentru care utilizatorul (posesorul de certificat digital) are drept de reprezentare, fara a fi necesara introducerea in prealabil a elementelor de identificare a documentului (index+CUI).”

    Se descarca si se instaleaza de aici:

    http://chat.mfinante.ro/d394.nsf

    Sa avem spor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!