Suport curs instruire TVA la încasare – format ppt (oficial de la MFP si gratuit)

2
242

Dupa cum stiti deja din articolele publicate anterior, cu privire la modelul de Jurnal pentru cumpărări (forma actuală şi forma TVA la încasare) – format xls (propunere MFP)detalii si model aici – si modelul de Jurnal vânzări pentru sistem TVA la încasare (fisier MFP oficial, format xls)detalii si model aiciMinisterul Finantelor Publice a pus la dispozitie pe site-ul sau unele din materialele prezentate în cadrul instruirii, privind TVA la încasare, desfăşurată în data de 27 noiembrie 2012 .

Va oferim in prezentarea ce urmeaza si ultimul fisier disponibil, respectiv suportul de curs pentru instruirea ce a avut loc cu privire la sistemul de TVA la încasareoficial MFP – suport care a fost prezentat la sesiunea de instruire de la Institutul Naţional de Statistică din Bucuresti si la celelalte locatii din tara (in functie de fiecare DGFP judetean) . NU UITATI CA PUTETI GASI LA NOI PE BLOG O SERIE DE RESURSE UTILE PRIVIND SISTEMUL DE TVA LA INCASARECLICK AICI.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE CLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”.

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.