Informatii privind noua aplicatie CliF – ce va fii implementata la nivelul Ministerului Finanţelor Publice

1
137

Cu aceasta aplicatie se vor putea receptiona automat recipisele emise dupa 01.11.2012, pentru toate CUI-urile pentru care utilizatorul (posesorul de certificat digital) are drept de reprezentare, fara a fi necesara introducerea in prealabil a elementelor de identificare a documentului (index+CUI).

MFP informeaza ca va ramane in continuare disponibila si modalitatea de vizualizare a recipiselor pe portalul ANAF.

Mesajele de eroare generate in urma depunerilor defectuoase, pentru care nu se emit recipise, vor fi disponibile doar pe pagina de vizualizare stare declaratii.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE CLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”.

Pentru a identifica lipsa unei recipise, MFP recomanda sa filtrati mesajele descarcate dupa CUI, prin facilitatea pusa la dispozitie de viitoarea aplicatie si prezentata in meniul Help al acesteia. Tot cu aceasta aplicatie se pot receptiona automat, de catre Primarii, extrasele de cont emise de Trezorie.

Pentru a putea vizualiza prin aplicatia CliF mesajele emise inainte de 01.11.2012, primite in versiunea de test, utilizatorii care au testat deja aceasta aplicatie, vor trebui sa descarce toate mesajele vizibile, sa faca un export pe perioada respectiva inainte de dezinstalarea versiunii de test, pentru a putea face importul acestor date in versiunea pilot.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.