AcasăInventariereDecizie numire comisie ce efectueaza inventarierea anuala (la 31.12.2012) - model actualizat

Decizie numire comisie ce efectueaza inventarierea anuala (la 31.12.2012) – model actualizat

Dupa cum stiti deja (din articolul de anul trecut), INVENTARIEREA elementelor de natura activelor, datoriilor si capitalurilor proprii se efectueaza de catre comisii de inventariere, numite prin decizie scrisa, emisa de administrator, ordonatorul de credite sau alte persoane care au obligatia gestionarii entitatii.

În decizia de numire se mentioneaza în mod obligatoriu componenta comisiei (numele presedintelui si membrilor comisiei), metoda de inventariere utilizata, gestiunea supusa inventarierii, data de începere si de terminare a operatiunilor, modul de efectuare (numarare, cantarire, etc.), unde vor fi predate listele de inventariere si procesele verbale, etc.

UPDATE 2013 – Inventariere 31.12.2012 – recapitulare resurse necesare pentru un dosar complet si corect – CLICK AICI

PENTRU MODELUL DE DECIZIE PROPUS DE NOI (IMBUNATATIT FATA DE CEL DIN 2011) – CLICK AICI

La entitatile al caror numar de salariati este redus, inventarierea poate fi efectuata de catre o singura persoana. În aceasta situatie, raspunderea pentru corectitudinea inventarierii revine administratorului, ordonatorului de credite sau altei persoane care are obligatia gestionarii entitatii respective.

6 COMENTARII

  1. […] În decizia de numire se mentioneaza în mod obligatoriu componenta comisiei (numele presedintelui si membrilor comisiei), modul de efectuare a inventarierii, metoda de inventariere utilizata, gestiunea supusa inventarierii, data de începere si de terminare a operatiunilor. UPDATE NOIEMBRIE 2012 – MODEL DECIZIE COMISIE INVENTAR ACTUALIZATA 2012 – CLICK AICI […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!