Formular/Declaratie 099 – Cerere de înregistrare în scopuri de taxă pe valoarea adăugată (model oficial)

1
825

Formularul (099)Cerere de înregistrare în scopuri de taxă pe valoarea adăugată, potrivit art. 153 alin.(9 indice 1) lit.b)–d) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare” se completează şi se depune de către persoanele impozabile cărora li s‐a anulat înregistrarea în scopuri de TVA în conformitate cu dispozițiile art. 153 alin.(9) lit.c)‐e) şi care solicită înregistrarea în scopuri de TVA potrivit prevederilor art.153 alin.(9 indice 1) lit.b)–d) din Codul fiscal.

Cererea se depune de către reprezentantul legal al persoanei impozabile pentru care se solicit înregistrarea în scopuri de TVA sau altă persoană împuternicită, potrivit legii, la registratura organului fiscal competent ori prin poştă cu confirmare de primire.

PENTRU A DESCARCA MODELUL DE F 099 – CLICK AICI

Formularul se completează în două exemplare, înscriindu‐se cu majuscule, citeț şi corect, toate datele prevăzute. Un exemplar se păstrează de contribuabil, iar celălalt exemplar se depune la organul fiscal competent.

Articolul precedentObligatii plati in cazul reprezentanţelor autorizate în România – ale persoanelor juridice străine
Articolul următorOMFP 1286/2012 – reglementări contabile conform IFRS pentru SC ale căror valori mobiliare sunt admise la tranzacţionare pe o piaţă reglementată

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.