Situaţia privind locurile de muncă vacante – model oficial document (Anexa nr. 1 din HG 174/2002)

3
546

Un lucru important pe care trebuie sa il stie orice companie care intentioneaza sa angajeze personal in viitor, este ca in conformitate cu HOTĂRÂREA GUVERNULUI nr. 174 din 20 februarie 2002 – pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă (publicată în MO nr. 181 din 18 martie 2002) – companiile in cauza trebuie sa depuna initial la ghiseele AJOFM judetene – comunicarea locurilor de muncă vacante.

Prin locuri de muncă vacante se întelege – locurile de muncă devenite disponibile ca urmare a încetării raporturilor de muncă sau de serviciu, precum şi locurile de muncă nou create. Nu sunt considerate posturi vacante posturile care au fost reînfiinţate după mai puţin de 6 luni de la data încetării raporturilor de muncă sau de serviciu pe motivul reducerii personalului.

Comunicarea de către angajatori a locurilor de muncă vacante se va face conform formularului prezentat în anexa nr. 1. din HG 174/2002Situaţia privind locurile de muncă vacante . ATENTIEse aplica amenzi pentru neîndeplinirea acestei obligatii.

PENTRU A DESCARCA – Situaţia privind locurile de muncă vacante – CLICK AICI

PENTRU A FII LA CURENT CU CELE MAI NOI STIRI DIN DOMENIUL RESURSELOR UMANE, DAR SI PENTRU A AVEA ACCES LA MODELE DE DOCUMENTE (DECIZII, INSTIINTARI, SITUATII, ETC.) – CONSULTATI SECTIUNEA NOASTRA DEDICATA DOMENIULUICLICK AICI

Articolul precedentActualizare noua (cu privire la obligatii) pentru aplicatia OP/FV 2012
Articolul următorMăsuri de simplificare la aplicarea TVA – info actualizat septembrie 2012

3 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.