AcasăLegislatie actualizataOrdin MMP nr. 794/2012 - privind procedura de raportare a datelor referitoare...

Ordin MMP nr. 794/2012 – privind procedura de raportare a datelor referitoare la ambalaje şi deşeuri de ambalaje

In Monitorul Oficial, Partea I nr. 130 din 23.02.2012, a fost publicat – Ordinul Ministerului Mediului şi Pădurilor nr. 794/2012 – privind procedura de raportare a datelor referitoare la ambalaje şi deşeuri de ambalaje – care aduce o serie de noutati, printre care mentionam:

– Operatorii economici, producători şi importatori de ambalaje de desfacere, producători/importatori de produse ambalate, precum şi cei care supraambalează produse ambalate, care îşi îndeplinesc în mod individual obiectivele prevăzute la art. 16 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 621/2005 privind gestionarea ambalajelor şi a deşeurilor de ambalaje, cu modificările şi completările ulterioare, sunt obligaţi să raporteze agenţiei judeţene/regionale pentru protecţia mediului datele cuprinse în anexa nr. 1.
Operatorii economici care au transferat obligaţiile, conform prevederilor art. 16 din Hotărârea Guvernului nr. 621/2005, cu modificările şi completările ulterioare, numai pentru o parte din cantitatea de ambalaje pentru care sunt responsabili sau numai pentru o perioadă dintr-un an calendaristic au obligaţia de a raporta pentru cantităţile netransferate datele potrivit prevederilor din paragraful de mai sus.
Datele de raportare se transmit agenţiei judeţene/regionale pentru protecţia mediului în a cărei rază teritorială este înregistrat sediul social al operatorului economic

PENTRU TEXTUL INTEGRAL AL OMMP 794/2012 – CLICK AICI

Daca aveti completari, aflate direct de la Agentiile de Mediu, sau din experienta, va rugam sa le lasati la comentariii si pentru ceilalti colegi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!