Declaratia 200 – a aparut aplicatia in PDF pentru generarea ei (privind veniturile realizate din România in 2011)

10
275

Pe site-ul oficial al ANAF a fost publicata aplicatia pentru generarea „Declaratiei 200„, in conformitate cu OPANAF 52/2012text integral – pentru aprobarea modelului şi conținutului unor formulare prevăzute la Titlul III din Legea nr.571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, aplicatie actualizata la data de 12.03.2012.

Este prima versiune de acest fel pentru D 200, adica vers. 1.0.0, si numai cu ajutorul acesteia se poate genera D 200 (Declaraţie privind veniturile realizate din România) pentru a fii depusa la organele fiscale – ghiseu sau online. CLARIFICARILE CU PRIVIRE LA DEPUNEREA ONLINE SI LA GHISEU A D 200 (INCEPAND DIN ACEST AN) GASITI AICILINK.

PENTRU A DESCARCA PDF-UL INTELIGENT NECESAR PENTRU GENERAREA D 200 – CLICK AICI

Alte fisiere puse la dispozitie de ANAF:
– Fisier J pentru verificarea D 200 generata cu alte aplicatii – click aici
– Structura D200 – link
– XSD – link
– Ghid de depunere a declaraţiei D200 – link
– Instrucţiuni de completare a declaraţiei D200 – link
– Prevederi legale de completare a declaraţiei D200 – link

Termen depunere declaratia 200 in anul 2012 – pentru anul fiscal 2011 – click aici

10 COMENTARII

  1. […] Declaraţia se depune direct la registratura organului fiscal sau la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată. Pentru perioadele de raportare anterioare anului 2011, declaraţia 200 va putea fi depusa doar la ghişeu, pe suport hârtie. PDF-INTELIGENT PENTRU GENERAREA D 200 – DISPONIBIL DIN 15.03.2012 – CLICK AICI […]

  2. stiti cumva daca se mai face copie dupa ultima pagina din registrul de incasari si plati? Se va atasa declaratiei aceasta pagina?

  3. […] – care au realizat venituri din activitati independente impuse pe baza de norme de venit (cu exceptia persoanelor care au depus declaratiile de venit estimativ în luna decembrie si pentru care nu s-au stabilit plati anticipate, conform legii); – pentru care impozitul retinut de platitorii de venit este final, potrivit optiunii contribuabililor – care au realizat venituri din activitati agricole cu impunere finala, din valorificarea produselor agricole obtinute dupa recoltare, în stare naturala, de pe terenurile agricole proprietate privata sau luate în arenda, catre unitati specializate pentru colectare, unitati de procesare industriala sau catre alte unitati pentru utilizare ca atare, potrivit art. 74 alin. (4) din Codul fiscal; Declaratia 200 – a aparut aplicatia (electronica) in PDF pentru generarea ei (privind veniturile realizate din România in 2011) – click aici […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.