AcasăCodul munciiSalvati baza de date Reges pe un suport extern dupa fiecare modificare

Salvati baza de date Reges pe un suport extern dupa fiecare modificare

Intr-un comunicat aparut pe un site oficial de ITM judetean se precizeaza cu titlul “Foarte Important” – ca este recomandat sa salvati baza de date Reges pe un suport extern dupa fiecare modificare.

Detalii suplimentare nu ne sunt oferite cu privire la motivele acestei antentionari, insa ca noutate cu privire la Revisal se mentioneaza urmatoarele:

– In cazul in care apare eroarea – neactualizare cod cor – inseamna ca nu aveti instalata versiunea 5.0.8 a programului Revisal. In acest sens ITM-il va roaga sa instalati ultima versiune (5.0.8) si sa retransmiteti fisiserul.

Pentru centrele contabile care arondau mai multe insitutii de invatamint este imperios necesar ca, inainte ca scolile care vor pleca de sub codul dvs fiscal, sa inceteze in aplicatia revisal contractele de munca ale angajatilor care nu sunt ai dvs. si apoi sa depuna fisierul revisal pe codurile lor fiscale.

NU UITATI SA DATI LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOK – DACA TOT SUNTETI SI VOI SI NOI PE FB – CLICK AICI.

Sursa – itmconstanta.ro

2 COMENTARII

  1. Trecand pe alt comp mi-am salvat BD in Megaupload. Blocand licuricii astia Megaupload era sa raman cu ochii in soare, (saga, revisal, sumal). Noroc de vechiul PC, nu apucaserem sa-l dam cadou ci stergeam HDD si nu ajunsesem la partitia de salvare.
    O partitie de salvare e suficienta, doar sa se buseasac(fizic)HDD sa nu mai poti recupera si un stick, numai pentru salvari, nimic pentru altceva

  2. Eu m-am invatat minte si, ceea ce vreau sa salvez, le transform in fisiere de 20 mb si le pun pe gmail – usor de gasit la nevoie.
    Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!