AcasăSalarizareDoar entitatile inregistrate la Registrul Comertului pot avea calitatea de prestator pentru...

Doar entitatile inregistrate la Registrul Comertului pot avea calitatea de prestator pentru Revisal

Intr-un comunicat postat in ultimele zile pe site-ul oficial al ITM Timis, institutia vine sa lamureasca o serie de aspecte direct legate de punctul 10 din Ordinul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale nr. 1918 din 25.07.2011 – text integral – privind Procedura si actele pe care angajatorii sunt obligati sa le prezinte la ITM pentru obtinerea parolei, precum si Procedura privind transmiterea registrului in format electronic.

Printre acestea, se regaseste si o precizare importanta cu privire la cine poate sa fie prestator pentru Revisal. Speram sa va fie de folos, fisierul via – http://www.itmtimis.ro/

10 COMENTARII

  1. Din acest comunicat al ITM, rezulta ca un cabinet de contabilitate care nu are certificatul de inregistrare eliberat de registrul comertului, ci autorizatie de exercitare a profesiei in baza OG 65/1994 si a Normelor 1500/2009, insotita de carnetul emis de CECCAR precum si CIF atribuit de ANAF (persoanele fizice care exercita o profesie libera, in baza unei legi speciale), nu poate intocmi, completa si transmite REVISAL.
    … cei care sunteti afectati de aceasta situatie, cum procedati?
    Va multumesc.

  2. am sunat la itm, la juridic si mi s-a spus ca in acest caz angajatorul trebuie sa desemneze o persoana angajata pt revisal.
    deci eu fac revisalul si altcineva e desemnat?
    poate nu am inteles eu bine, dar cam asta reiesea din ce mi s-a spus.

  3. ITM-urile au acceptat cererile de inregistrare pe baza documentelor de care vorbeste LRB….iar o luam de la capat?! si incotro?! cui serveste brambureala asta?! Nu mai vorbim ca nici instructiunile de completare Revisal nu sunt complete….mie mi se face sila uneori de toata bataia asta de joc :(…parca suntem frunze in bataia vantului….ba lin legalitate, ba in ilegalitate….Nici nu mai stiu ce sa fac….probabil ca o sa le fac administratorilor firmelor decizii pentru completare Revisal si o sa le instalez si programul…nu-mi spuneti ca e ilegal….ce mai e legal in tara asta?!

  4. ca la noi la nimeni,o bajbaiala legislativa ce nu s-a mai intalnit,ne prostesc astia de cap si asa cum sa mearga tara bine cu bajbaieli???????vai de capul lor si mai ales de al nostru ca trebe sa inghitim asa tampenii!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Firma de prestare servicii cu care inchei acordul pentru Revisal trebuie sa aiba un certificat de la Registrul Comertului.
    Exista firme care “nu sunt” inregistrate la Registru ?
    Si mai trebuie sa aiba in domeniul de activitate completarea revisal (cod CAEN), si pentru aceasta trebuie sa aiba angajat cu diploma/certificare “Inspector resurse Umane” cor: 342304, sau chiar asociat care are aceasta patalama.
    Firma care face protectia muncii are specialisti pe domeniu
    Firma de contabilitate la fel
    Pentru resurse Umane, la fel
    Pentru persoana desemnata auto, la fel
    Operator date, idem.
    Eu le fac pe toate in firma, daca eram si doctor, faceam si medicina muncii

  6. […] Întrucât la solicitările scrise nu s-a primit raspunsul așteptat și având în vedere că o reglementare secundară nu poate contraveni unei reglementări de bază, vă informăm că, C.E.C.C.A.R a demarat procedura administrativă prealabilă, obligatorie de îndeplinit potrivit dispozițiilor Legii nr. 554/2004 privind contenciosul administrativ, premergătoare solicitării în Instanță a modificării dispozițiilor pct. 11 din anexa nr. 1 la Ordinul Ministrului Muncii, Familiei și Protecției Sociale nr. 1918/2011. COMUNICAT ITM – doar entitatile inregistrate la Registrul Comertului pot avea calitatea de prestator pentru Revisal – click aici […]

  7. la cat tembelism este la cei ce conduc aceasta tara,se pare ca se vorbeste cu peretii……nu se poate face nimic cum trebuie…..le place hoasul……………….sa nu cumva sa urmeze un haos necontrolat……….nu mai este mult……………am scris si eu asa……..sa ma aflu in treaba…….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!