AcasăCECCARComunicat CECCAR cu privire la asigurarea pentru riscul profesional

Comunicat CECCAR cu privire la asigurarea pentru riscul profesional

CECCAR aduce la cunoştinţă măsurile prezentate in continuare, privind asigurarea pentru riscul profesional al membrilor Corpului aprobate prin Hotarârea nr. 11/66 din 2 aprilie 2011 a Conferinţei Nationale:

– Începând cu anul 2011 Corpul nu mai efectuează asigurarea în sistem colectiv a membrilor activi, condiţiile de asigurare şi de plată urmând să fie negociate direct de către membrii cu societăţile de asigurare agreate, tinând seama de condiţiile concrete cerute de organismele profesionale, organizatorii de licitaţii pentru angajarea serviciilor contabile etc.

Lista actualizată cu societăţile de asigurare agreate de către C.E.C.C.A.R. pentru realizarea asigurărilor de răspundere civilă profesionlă a membrilor, cuprinde urmatoarele societăţi de asigurare – detalii CECCAR BH.

– Pentru anul 2011, sumele plătite de membrii activi ai Corpului cu titlu de prime de asigurare, către societăţile de asigurare agreate, se deduc din cotizaţiile variabile datorate de aceştia , pe bază de documente legale, in limitele sumelor anuale de 25 USD pentru o societate , 12 USD pentru un expert contabil şi 8 USD pentru un contabil autorizat

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!