AcasăDeclaratia 112Model Anexa 1 - Declaratie optiune depunere lunara D 112 - in...

Model Anexa 1 – Declaratie optiune depunere lunara D 112 – in format Word (editabila)

Multumita colegilor contabili de pe – contacafe_club – va putem oferi un 2 modele in MS Word ale Declaraţiei privind opţiunea pentru depunerea lunară a Declaraţiei privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţei nominale a persoanelor asigurate – D 112.

Modelele sunt utile mai ales celor cu mai multe firme, care au deja in format text datele acestora, putand introduce astfel usor informatiile in fisierul de tip Word al declaratiei, fara a mai fii nevoiti sa scrie de mana fiecare declaratie. PENTRU MODELUL IN PDFCLICK AICI.

PENTRU MODELUL DE DECLARATIE PRIVIND OPTIUNEA PENTRU DEPUNEREA LUNARA A D 112 – CLICK AICI SAU CLICK AICI (VARIANTA 2)

Alte resurse pe tema D 112:
– Cum transmitem D 112 atunci cand s-a optat pentru depunerea trimestriala a acesteia dar pleaca angajati in trimestru – link
– Comunicat oficial cu privire la optiunile privind depunerea Declaratiei unice 112 (incepand cu septembrie 2011) – click aici
– Procedura pentru depunerea D 112 la trimestru si nu lunar (acte de depus la ANAF) – click aici


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

10 COMENTARII

  1. O adaugire pt ca si eu am fost prins si nu intelegeam; acum dupa explicatia celor de la consultanta ANAF a devenit clar.

    Au obligatia depunerii acestei declaratii DOAR acei contribuabili care se incadreaza in art. 2 al 58 lit a-d (adica au CA sub 100 000, max 3 salariati, etc) ; SI DORESC totusi depunerea lunara.

    Adica cu alte cuvinte cei care au de exemplu CA peste 100 000 sau/si peste 3 salariati NU AU CUM SA DEPUNA DECLARATIA pt ca se incadreaza la al 1 art 58 unde scrie clar ca au obligatia depunerii lunare.

  2. […] EXCEPŢIA : Începând cu veniturile aferente lunii octombrie a anului 2011, plătitorii de venituri din salarii si venituri asimilate salariilor prevăzuţi la art.58 alin.2 din Codul fiscal virează impozitul aferent veniturilor fiecărei luni, calculat si retinut la data efectuării plătii acestor venituri, până la data de 25 inclusiv a lunii următoare trimestrului pentru care se datorează. Model Anexa 1 – Declaratie optiune depunere lunara D 112 – in format Word (editabila) – click aici […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura