AcasăDeclaratia 112Declaratie optiune depunere D 112 lunar - modelul oficial a fost publicat

Declaratie optiune depunere D 112 lunar – modelul oficial a fost publicat

Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 3154/2011 pentru aprobarea modelului şi conţinutului formularului „Declaraţie privind opţiunea pentru depunerea lunară a Declaraţiei privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţei nominale a persoanelor asigurate„, este in curs de transmsmitere spre publicare la Monitorul Oficial si aduce noul model al declaratiei mentionate mai sus.

Declaraţia privind opţiunea pentru depunerea lunară a Declaraţiei 112 poarte denumirea de „Anexa 1″si are codul MFP 14.13.03.01./d.u. Speram sa va fie de folos modelul prelucrat de noi din ordin. Textul integral al OPANAF 3154/2011 – click aici.

UPDATE 22.09.2011 – MODEL DECLARATIE OPTIUNE PRIVIND DEPUNEREA LUNARA A D 112 – FORMAT EDITABIL WORD – CLICK AICI

PENTRU MODELUL DE OPTIUNE PENTRU D 112 LUNAR – CLICK AICI

PENTRU A FI LA CURENT CU STIRILE IN DOMENIU – VA PUTETI ABONA LA NEWSLETTER-UL NOSTRU – INTRODUCETI ADRESA DE MAIL IN PARTEA DREAPTA ===>>> SUB CALUPUL DE RECLAME SI APOI CLICK PE “SUBSCRIBE”.

12 COMENTARII

  1. […] Proiectul vine sa reglementeze noile modificari aparute, deoarece conform art. II alin. (5) din Ordonanţa Guvernului nr. 30/2011 – text integral – pentru anul 2011 persoanele sau entităţile prevăzute la art. 58 alin. (2) din Codul fiscal pot opta pentru depunerea lunară a Declaraţiei privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate, dacă depun declaraţia privind opţiunea până la data de 25 septembrie 2011. UPDATE 20.09.2011 – MODELUL OFICIAL AL DECLARATIEI PRIVIND OPTIUNEA LUNARA DE DEPUNERE A D 112 A FOST PUBLICAT – CLICK AICI […]

  2. […] Persoanele si entitătile prevăzute la art. 58 alin. 2 din Codul fiscal, cu exceptia persoanelor fizice autorizate, întreprinderilor individuale si persoanelor fizice care exercită profesii libere, precum si a asocierilor fără personalitate juridică constituite între persoane fizice care, potrivit legii, folosesc personal angajat, care se înfiintează în cursul anului, aplică regimul TRIMESTRIAL de declarare începând cu anul înfiintării dacă, odată cu declaratia de înregistrare fiscală, declară că în cursul anului estimează un număr mediu de până la 3 salariati exclusiv si, după caz, urmează să realizeze un venit total de până la 100.000 euro. Declaratie optiune depunere D 112 lunar – modelul oficial a fost publicat – click aici […]

  3. Am folosit aceasta declaratie.La sect.3 mi-a primit-o,la sect.2,NU.Motivul : trebuie folosit formularul din Mon.Of.,care are unele mentiuni adaugate ,fata de cel dat aici.

  4. La sect.3 a primit acesta declaratie,la sector 3,NU.Motivul:a se folosi modelul din Mon.Of.,care are o mica modificare la pct.III.Eu nu gasesc monitorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!