AcasăCodul munciiRevisal august 2011 - actualizarea nomenclatorului COR pentru registrul electronic

Revisal august 2011 – actualizarea nomenclatorului COR pentru registrul electronic

Inspecţia Muncii a pus la dispoziţia angajatorilor un patch de actualizare a versiunii curente (v2.0.6) a aplicaţiei ReviSal, prin intermediul căruia se actualizează nomenclatorul Clasificării Ocupaţiilor din România integrat în aplicaţie, conform nomenclatorului COR în vigoare la data curentă, publicat pe site-ul Ministerului Muncii Familiei şi Protecţiei Sociale.

Pentru corecta instalare a patch-ului şi utilizarea corespunzătoare a aplicaţiei Revisal actualizate, se recomandă parcurgerea în prealabil a ghidului de instalare şi utilizare.

– Pentru Patch ReviSal.KB.206.007 (pentru Windows XP / 2000 / 98) – link
– Ghid de instalare şi utilizare (format .pdf – Portable Document Format) – link

Angajatorii care utilizează aplicaţii informatice proprii trebuie să respecte specificaţiile actualizate privind structura şi formatul de fişier care trebuie transmis la inspectoratul teritorial de muncă. Implementarea versiunii actualizate a nomenclatorului COR nu afectează principiile de generare a fişierului care trebuie transmis, ci doar adaugă o regulă de identificare a noilor coduri de ocupaţii, astfel încât să poată fi corect identificate la preluare. Documentaţia, revizuită şi completată ca urmare a actualizării nomenclatorului COR, poate fi descărcată prin accesarea legăturii – Formatul de fişier şi Structura de fişier actualizate (format .pdf – Portable Document Format) – LINK

FOARTE IMPORTANT:

Dupa instalarea patchului singurele valori disponibile la adaugare si/sau modificare cod COR Contract vor fi cele aferente noului nomenclator.

Dupa instalarea patch-ului, anumite coduri COR vor fi asociate in mod automat, fara interventia utilizatorului – aceste corespondente vor putea fi vizualizate intr-o lista accesibila in meniul principal al aplicatiei Revisal v2.4.0 (aplicatie disponibila in urma aplicarii patch-ului KB.206.007).

In cazul in care codurile COR din vechiul nomenclator nu au un corespondent implicit (denumirea a fost modificata sau codul respectiv nu mai figureaza in noul nomenclator), este necesara decizia utilizatorului. Un angajator nu va putea fi vizualizat pana nu sunt efectuate toate corespondentele necesare. In acest scop a fost implementat un ecran de validare a asocierilor intre codurile COR din cele doua versiuni de nomenclatoare.

Actualizarile de coduri COR se vor regasi in istoricul contractelor ca operatii de corectie. Pentru mai multe detalii asupra instalarii si utilizarii patchului Insp. Muncii va roaga sa consultati documentul Ghid de utilizare patch ReGES.ReviSal.KB.206.007.


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

2 COMENTARII

  1. TESTAT.
    Dupa ce se pun patchurile, inclusiv 007, versiunea de Revisal in care lucrati normal-(apasati Help) trebuie sa va spuna ca este „revisal v.240”.
    Se instaleaza revisal-v.test, se duce intr-un director „TeamNet/RevisalHg-500 si se importa din revisalul de lucru fisierul „revisal206.mdb”,
    Numai acesta sa-l importati.mai sunt si alte fisiere dar nu le bagati in seama.
    Se deschide usor, este intuitiv, si se verifica datele firmei dupa care incep si apar salariatii; eu nu am intrerupt update salariati, am numai 15, nu stiu cum e sa intrerupi si sa reiei de de unde ai ramas. La salariatimai modifici cate ceva, se adauga elemente de salarii si atat.
    Practic fisierul „revisal206.mdb” este arhiva aplicatiei de pana acum, acolo sunt firmele si salariatii; prin import nu mai ai nevoie sa introduci date despre firme sau salariati, doar sa modifici si/sau sa adaugi.
    Mai trebuie, daca apare ecran negru, de instalat dotnetwork v3.5SP2, asta pentru XP.
    Cu bafta!
    PS. a incercat cineva pe win98SE?

  2. Au aparut salariatii. Am reusit! La prima salariat am dat la renunt, ca o sa incerc mai tarziu cand am mai mult timp si nu a mai aparut ca sa pot adauga salariul. Lipseste inca doua
    una este suspendat din cauza concediu fara plata (cred ca de asta nu a aparut), celalat cu contract determinat si inca nu a fost prelungit. Nu stiu ce sa fac poate cineva sa dea niste sfaturi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura