Programul pentru generarea bilantului (raportarii contabile) la 30.06.2011 a aparut

6
294

Aplicatia pentru prelucrarea asistata, validarea, listarea si obtinerea formatului electronic pentru raportarile contabile la 30/06/2010 conform OMFP nr. 2234 din 29/06/2011 – text integral – a fost publicata pe site-ul unui DGFP judetean (Arad).

Multumita membrilor – contacafe_club – am aflat si noi despre aceasta si va propunem spre download aplicatia in cauza. Aplicatia include instructiuni de utilizare, norme, corelatii, structura fisierelor de raportat pe discheta si ofera posibilitatea listarii de formulare goale sau in diferite faze ale completarii.

Pentru încarcarea datelor în bilant trebuie sa instalati Adobe Reader 8.2.0 sau o versiune mai recenta a acestuia si minim service pack 2 pentru Windows XP.

PENTRU PDF-UL NECESAR GENERARII BILANTULUI LA 30.06.2011 – CLICK AICI

DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOK – CLICK AICI – MULTUMIM ANTICIPAT. SAU VA PUTETI ABONA LA NEWSLETTER ===>>> IN PARTEA DREAPTA, SUB RECLAME.

6 COMENTARII

  1. […] În conformitate cu prevederile art. 1 alin. (2) din ordinul menţionat, Sistemul de raportare contabilă la 30 iunie 2011 a operatorilor economici se aplică de persoanele care aplică Reglementările contabile conforme cu Directiva a patra a Comunităţilor Economice Europene, parte componentă a Reglementărilor contabile conforme cu directivele europene, aprobate prin Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 3055/2009, cu modificările şi completările ulterioare, şi care în exerciţiul financiar precedent au înregistrat o cifră de afaceri peste echivalentul în lei al sumei de 35.000 euro. Program pentru generarea bilantului la 30.06.2011 (PDF) – click aici […]

  2. […] Potrivit pct. 2.18 din Anexă, operatorii economici care nu au desfăşurat activitate de la data înfiinţării până la 30 iunie 2011, cei care în tot semestrul I 2011 s-au aflat în inactivitate temporară, precum şi persoanele juridice care se află în curs de lichidare, potrivit legii, nu întocmesc raportări contabile la 30 iunie 2011. Program pentru generarea bilantului la 30.06.2011 (PDF) – click aici […]

  3. […] – operatorii economici care aplică Reglementările contabile conforme cu Directiva a patra a Comunităţilor Economice Europene, parte componentă a Reglementărilor contabile conforme cu directivele europene, aprobate prin Ordinul ministrului Finanţelor Publice nr. 3055/2009, cu modificările şi completările ulterioare, indiferent de forma de organizare şi forma de proprietate şi care în exerciţiul financiar precedent au înregistrat o cifră de afaceri peste echivalentul în lei al sumei de 35.000 euro – Important! Echivalentul în lei al sumei se determină prin utilizarea cursului de schimb valutar comunicat de Banca Naţională a României (BNR), valabil la data încheierii exerciţiului financiar precedent; Program pentru generarea bilantului la 30.06.2011 (PDF) – click aici […]

  4. Va multumim pentru ajutorul acordat. Este extrem de util, in special pentru cei „mici” care nu-si pot permite cheltuieli cu consultanta in domeniul contabilitatii.
    Cu deosebita stima!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.