Revisal 2011 – propunere specificatii tehnice de la Inspectia Muncii

20
258

Inspecţia Muncii publică spre consultare specificaţiile de completare a registrului electronic, aferente soluţiei tehnice ce urmează a fi adoptată în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 500/2011.

Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului:

– specificaţii tehnice (format .pdf – Portable Document Format) – LINK
– reguli de completare (arhivat în format .zip – cuprinde 4 fişiere .xsd – XML Schema Definition) – LINK
– exemplu (arhivat în format .zip) – link

Puteţi transmite sugestii şi propuneri pe adresa de e-mail: până la data de 15 iulie 2011.

Articolul precedentRegistrul de Evidenta a Zilierilor poate fii cumparat de la ITM incepand cu 01.07.2011
Articolul următorPFA-urile neplatitoare de TVA trebuie sa tina jurnalele de cumparari si vanzari

20 COMENTARII

 1. ESTE BINE CA S-A ADUS IN DISCUTIE SI CHESTIUNEA REVISALULUI DEOARECE IN CURAND VOM AVEA PROBLEME CU NOUA MODALITATE DE COMPLETARE.
  EU UNUL VA MULTUMESC DEOARECE STAU CAM RAU CU TIMPUL DISPONIBIL SI GASESC LA VOI MULTA INFORMATIE.

 2. Cand oare vor aparea si normele metodologice de aplicare a HG 500/2011 ?
  Nu stiu si nimeni nu imi poate spune ce conditii trebuie sa indeplineasca un prestator de servicii pentru a fi inregistrat la ITM ?
  Poate ma ajutati .

 3. M-AR INTERESA DACA STITI UNDE SCRIE CA ACEI SALARIATI CARE VOR OPERA IN APLICATIA REVISAL (VERSIUNEA NOUA PE CARE O ASTEPTAM) TREBUIE SA AIBA CURS DE RESURSE UMANE. NU VORBESC DE CEI CARE SUNT PRESTATORI DE SERVICII SI CARE VOR INCHEIA CONTRACTE CU FIRMELE PE CARE LE DESERVESC. IN HG 500/2011 NU AM GASIT ACEASTA PREVEDERE.

 4. DEOARECE NU AM PRIMIT NICI UN RASPUNS SI URMARE DOCUMENTARII MELE, AM CONSTATAT CA IN PROPUNEREA INITIALA A HG LA ART 2 ALIN. 5 ERA MENTIONAT CA PERSOANELE CARE VOR COMPLETA SI TRANSMITE REVISALUL SA POSEDE CURS DE RESURSE UMANE SI CUNOSTINTE DE OPERARE PC, DAR IN VERSIUNEA PUBLICATA IN MO NU MAI APAR ACESTE PRECIZARI.

 5. buna ziua,

  am nevoie de ajutor si nu stiu unde sa ma adresez. am incercat sa instalez pach-urile pentru revisal . am reusit primele 2 si la 206.005 a intampinat o problema.
  imediat dupa ce aparea instalare confirmata imi apare run time error 94 invalid use of null. si imi apare nu are contractele actualizate pentru urmatorii angajatori(nu stiu daca conteaza am windows xp). va rog sa ma ajutati

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.