Masuri impuse de CECCAR in colaborarea cu Oficul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor

0
188

In conformitate cu Circulara conducerii CECCAR nr. 1887/14.03.2011, membrii CECCAR, vor dispune in cadrul cabinetelor de profil, urmatoarele masuri:

Societatile de expertiza contabila

1. Pana la data de 02.05.2011, vor proceda la desemnarea unei persoane de contact in relatia cu Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, comunicand acestuia datele si sarcinle persoanei desemnate.

2. Pana la data de 02.05.2011, vor transmite filialei denumirea societatii, numele, calitatea si datele de contact ale persoanei desemnate in relatia cu Oficul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor.

3. Comunicarea rapoartelor prevazute de dispozitiile Legii nr. 656/2002, direct catre Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, cu mentiunea ca ulterior sa transmita catre filiala o situatie statistica trimestriala care sa cuprinda numarul si felul rapoartelor intocmite.

4. Pentru conectarea la sistemul de raportare on-line, societatile raportoare vor solicita de la filiala, datele de contact.

Expertii contabili (inclusiv expertii contabili judiciari) si contabilii autorizati

Depunerea rapoartelor prevazute de dispozitiile Legii nr. 656/2002 la filiala Corpului, urmand ca ulterior, dupa analiza, aceasta sa le comunice on-line catre Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor.

sursa – http://www.ceccarbh.ro/

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.