AcasăCodul munciiOrdinul MMFPS 1083/2011 - procedura lucru eliberare carnete de munca la angajatori...

Ordinul MMFPS 1083/2011 – procedura lucru eliberare carnete de munca la angajatori (de catre ITM)

Ordinul 1083/07.03.2011 – al ministrului muncii, familiei și protecției sociale pentru aprobarea Procedurii de lucru privind eliberarea carnetelor de muncă salariaților angajatorilor pentru care inspectoratele teritoriale de muncă păstrau și completau, respectiv certificau legalitatea înregistrărilor efectuate în carnetele de muncă – a fost publicat in MO partea I, Nr. 171/10.03.2011.

Iata in continuare textul integral, inclusiv anexe, mai trebuie sa asteptati putin. Ordinul contine si precizarea a ce trebuie trecut pe cartile de munca, ca ultim inscris la data de 31.12.2010, subiect detaliat de noi luna trecuta – link .

PENTRU TEXTUL INTEGRAL AL ORDINULUI 1083/2011 – CLICK AICI

PENTRU A FI LA CURENT CU STIRILE IN DOMENIU – VA PUTETI ABONA LA NEWSLETTER-UL NOSTRU – INTRODUCETI ADRESA DE MAIL IN PARTEA DREAPTA ===>>> SUB CALUPUL DE RECLAME SI APOI CLICK PE “SUBSCRIBE”.

4 COMENTARII

  1. Intrebare : Daca nu am depus cartea de munca la ITM ( momentan fiind angajata unei Asoc.de Proprietari ) deoarece nu am facut lichidarea de la vechea societate ,ce se poate intimpla ?
    La noua societate am depus Revisalul si statele in fiecare luna .

  2. @cicilia – greu de spus. daca luam cin consid. ca numai Revisalul e valabil acum, atunci e OK. te sfatuiesc insa sa pui o intreb. si la ITM

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!