Contract individual de munca – model valabil 2011

61
283

Ne-am gandit ca poate aveti nevoie de el, avand in vedere si faptul ca nu se mai depune la ITM. Am lucrat putin pe el si suntem de parere ca este OK in forma de mai jos.

Astfel, angajatorul va inregistra in REVISAL contractul de munca, dupa care va merge cu discheta la ITM sau va depune fisierele cu privire la modificari online – practic transmiterea REVISAL va fi singura activitate in relatia cu ITM incepand cu 01.01.2011.

UPDATE 09.06.2011 – MODEL CIM CONFORM CU OMMFPS 1616/2011 (CE MODIFICA MODELUL DE CIM PREVAZUT IN OMMSS nr. 64/2003) – CLICK AICI

UPDATE – Contract Individual de Munca (CIM) – valabil incepand cu data de 01.05.2011 – CLICK AICI

PENTRU MODELUL DE CIM – CLICK AICI

UPDATE – Legea pensiei nu mai este 19/2000 ci 263/2010, asa se trece in CIM, la punctul G – PRECIZARE FACUTA DE VIZITATORI LA COMENTARII (multumiri Mirelei). Deci modificati voi in modelul descarcat.

NU UITATI NICI DE SECTIUNEA NOASTRA DEDICATA PROBLEMATICII SALARIZARIICLICK AICI

PENTRU A FI LA CURENT CU STIRILE IN DOMENIU – VA PUTETI ABONA LA NEWSLETTER-UL NOSTRU – INTRODUCETI ADRESA DE MAIL IN PARTEA DREAPTA ===>>> SUB CALUPUL DE RECLAME SI APOI CLICK PE “SUBSCRIBE”.

61 COMENTARII

  1. buna ziua , imi puteti da si mie va rog , un model de decizie de suspendare a contractului demunca pe o perioada de 2 sapt ?

  2. o persoana care este angajata pe perioada determinata poate fi concediata inainte de a se termina perioada de angajare ? de ex. un cetatean strain angajat pe perioada determinata de un an. Se termina perioada de angajare in luna august anul viitor .

  3. As dori sa stiu daca voi angaja o persoana cu varsta peste 45 de ani sau somera voi beneficia de suventie de la stat timp de un an cu un procent de 70%.Mentionez ca sunt persoana fizica autorizata.Multumesc.

  4. Buna seara!
    Puteti sa-mi spuneti daca lucrez la o firma cu punctul de lucru in bucuresti si cu sediul in alt judet, de care ITM apartin? Bucuresti sau judetul unde are firma sediul? Va multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.