Fisele fiscale 2010 – aplicatia pentru generarea acestora (formularul 210)

14
291

Aplicatia pentru prelucrarea asistata, validarea, listarea si obtinerea formatului electronic la 31 decembrie 2010 pentru fisele fiscale conform cu OMEF nr.2293/ 03.12.2007, actualizata in 15/02/2010 – cu versiunea 1.0.0 – este aplicatia care sta la baza generarii Formularului 210 (fisa fiscala) pentru salariatii unei unitati.

Pe link-ul urmator aveti si kit-ul pentru aceasta, kit-ul oficial al acesteie. Nu uitati nici de info-ul publicat de noi in acest sena – click aici.

PENTRU APLICATIA DE GENERARE A FF – LINK

Articolul precedentObligatiile din Nomenclator (Anexa 2 a H.G. nr. 1397/2010) care se declara in Declaratia 112 si modul de calcul al acestora
Articolul următorDeclaratia 101 – termen de depunere in anul 2011 (pentru anul fiscal 2010)

14 COMENTARII

 1. IN FISELE FISCALE AFERENTE ANULUI 2010 SE TRECE SI VALOAREA TICHETELOR DE MASA CARE S-AU IMPOZITAT INCEPAND CU DATA DE 01.10.2010? …..ELE AU FOST TRECUTE PE STAT DE PLATA …S-A CALCULAT IMPOZIT PE SALAR PT ELE….IAR PROGRAMUL DE SALARII LE EVIDENTIAZA SI IN FISA FISCALA…..E CORECT?

 2. Este normal sa fie prins si impozitul calculat aferent valorii tichetelor de masa, din moment ce valoarea acestora face parte din baza de calcul.

 3. […] – Informaţiile referitoare la calculul impozitului pe veniturile din salarii se cuprind în fişele fiscale. – Plătitorul de venituri are obligaţia să completeze fişele fiscale pe întreaga durată de efectuare a plăţii salariilor. – Plătitorul este obligat să păstreze fişele fiscale pe întreaga durată a angajării. Fisele fiscale 2010 – aplicatia pentru generarea acestora (formularul 210) – click aici […]

 4. Stiti bine ca fisele fiscale aferente anului 2010 trebuie trimise online, dar momentan cei de la finante nu au un program facut pentru asa ceva.

 5. Am si eu 2 neclaritati…
  1) Aplicatia de la MF nu permite prelucrarea datelor cu zecimale, iar eu am folosit doua zecimale in stabilirea venitului impozabil dupa iulie 2010(odata cu introducerea valorii tichetelor de masa in stabilirea impozitului). Cum ar trebui sa procedez fara sa afectez datele din cursul anului?
  2) Incepand cu anul 2011 am devenit „contribuabil mare”; Unde depun datele aferente fiselor fiscale ptr anul trecut(borderou, discheta)?
  Multumesc!

 6. As avea si eu o intrebare…sunt inca la inceput si nu sunt sigura cum se procedeaza. Fisele fiscale se semneaza si de catre angajator si de angajat?Si borderoul se semneaza doar de catre angajator si se stampileaza?

 7. […] Fisele fiscale se depun la organul fiscal competent, in format electronic, pe suport magnetic sau optic, cu respectarea conditiilor prevazute in anexa nr. 4 (Ordin 2293/03.12.2007), insotite de un borderou privind continutul acestora, semnat si stampilat conform legii (borderou obtinut din aplicatie). Formatul electronic al formularului se obtine prin folosirea programului de asistenta elaborat de MFP. Programul de asistenta este distribuit contribuabililor gratuit de unitatile fiscale teritoriale sau poate fi descarcat de aici – link. […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.