AcasăSalarizareAlte precizari cu privire la maririle de salarii ce trebuie facute din...

Alte precizari cu privire la maririle de salarii ce trebuie facute din 01.01.2011

Ca si pana acum, odata cu necestitatea modificarii salariului minim potrivit unei noi reglementari legale, nu se intocmesc acte aditionale privind marirea de salariu, asa cum este cazul acum, odata cu aparitia HG 1193/2010 – text integral – pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata.

Important – din discutiile de pe contacafe_club vad ca in unele judete cer acte aditionale in loc de decizie colectiva (ca si pana acum).

In acelasi timp, modificarile salariale ocazionate de alinierea la HG 1193/2010 pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata (publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 824 din 9 decembrie 2010) nu se inregistreaza in REVISAL. – in Registrul de Evidenta a Salariatilor in Format Electronic operandu-se doar modificari privitoate la durata contractului, date de identificare a contractului, programul de lucru.

Decizia privind marirea salariilor se poate depune atat luna aceasta (specificandu-se faptul ca salariul de incadrare nou este valabil incepand cu 01.01.2011) – conform cu modelul postat de noi pe site – link model – dar se pot depune si in ianuarie – pana pe 05.01.2010, deoarece deciziile/ actele aditionale se depun in maxim 5 zile de la producerea modificarii.

Coeficientii aplicati la salariu minim – calcul util – click aici


PS – articolul a fost inspirat si de discutiile de pe
contacafe_club


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

2 COMENTARII

  1. Unde sa se mai depuna deciziile privind marirea salariilor, pentru ca la ITM nu se mai depun?!…..Parca ramasese ca firmele fac un act intern care nu se mai depune nicaieri, pana la urma trebuia depun undeva acest act?? Nu mai inteleg nimic…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura