AcasăNewsSUMAL - registrul de evidenta a cherestelei

SUMAL – registrul de evidenta a cherestelei

Sincer, nu stiam pana acum de Sumal, dar va pot spune in urma lamuririi unui membru de pe – contacafe_club – ca registrul de evidenta a cherestelei (precum programul SUMAL) se foloseste de cei care exploateaza padurea, transforma lemnul brut in cherestea, si cei care comercializeaza materialul lemnos.

Astfel, cautand pe net va putem spune ca daca va situati in acest caz, gasiti programelul pentru raportare aici – http://www.sumal.forestier.ro/

El se descarca de acolo si apoi se transmite raportarea generata. La depunerea fisierului trebuie sa va prezentati si cu situatia depozitului de busteni si/sau cherestea, tiparit in doua exemplare.

Speram ca v-am fost de folos cu informatia asta.

Pentru mai multe detalii – accesati site-ul de mai sus, dar si un forum in domeniu (de unde am extras si noi o serie de informatii) – http://forum.inginer-il.ro/index.php?showtopic=528

2 COMENTARII

  1. Sunt interesat de un astfel de solft pentru gestionarea stocurilor de cherestea. Interesanta informatia insa linkul catre forum nu functioneaza.

  2. Buna ziua
    ….. Pentru AdyProsperConstruc

    Va iinvit sa ma contactati telefonic (00745623645) referitor la o aplicatie care poate satisface nevoile dumneavoastra, dar ….. conform legii, pana acum ar fi trebuit sa instalati si sa utilizati (din 2008) aplicatia SUMAL AGENT si sa raportati lunar miscarile de masa lemnoasa (intrari, iesiri, stocuri lunare)

    Cu respect,
    Capalnasan Venus

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!