AcasăDeclaratii fiscaleCerere pentru utilizarea unui certificat digital calificat (Formular 150) - model

Cerere pentru utilizarea unui certificat digital calificat (Formular 150) – model

Cerere pentru utilizarea unui certificat digital calificat (OMEF 847/2009) – sau Formular 150 “Cererea pentru utilizarea unui certificat digital calificat (emis de o altă autoritate decât MFP)” – se completează, se transmite electronic şi se listează prin funcţionalităţile puse la dispoziţie de serviciul “Depunere declaraţii on-line”.

Exemplarul listat, semnat şi ştampilat de către contribuabil, conform legii, se depune de către persoana împuternicită pentru semnarea declaraţiilor fiscale, la direcţia generală a finanţelor publice judeţeană sau, după caz, la Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti, în a cărei rază teritorială contribuabilul îşi are domiciliul fiscal.

MODELUL DE FORMULAR (WORD SI PDF) – CLICK AICI

Cererea în format hârtie va fi însoţită de următoarele documente:
– documentul de identitate a solicitantului, în original şi în copie;
– documentul eliberat de contribuabil, din care rezultă dreptul solicitantului de a semna declaraţiile fiscale pentru contribuabil.

Acest formular se depune impreuna cu documentul de confirmare a certificatului digital calificat (cel de confirmare se depune în format electronic – model, semnat digital de către solicitant şi confirmat prin semnătura electronică a autorităţii de certificare).

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!