AcasăIntracomunitareObtinerea cazierului judiciar de cetatenii straini - necesar pentru Registrul Operatorilor Intracomunitari

Obtinerea cazierului judiciar de cetatenii straini – necesar pentru Registrul Operatorilor Intracomunitari

Cetăţenii străini, persoane fizice nerezidente în Romania, care doresc obţinerea certificatului de cazier judiciar în vederea înscrierii în Registrul operatorilor intracomunitari – model cerere 095, se pot adresa, prin împuterniciţi, unităţilor de poliţie, în funcţie de locul de domiciliu/reşedinţă al împuternicitului.

Documentele necesare:

a) buletinul/cartea de identitate, care atestă locul de domiciliu/reşedinţă a împuternicitului în mun. Bucureşti;
b) copie de pe actul de identitate al titularului;
c) cererea tip, completată cu datele de stare civilă ale titularului (link model mai jos);
d) timbre fiscale în valoare de 2 lei;
e) dovada plăţii taxei de eliberare a certificatului, în valoare de 10 lei;
f) procură autentificată în condiţiile art. 31 alin. 1 şi 2 din Legea nr. 290/2004 republicată, privind cazierul judiciar. Procura trebuie să fie redactată în termeni clari, din care să rezulte datele de stare civilă ale titularului şi ale împuternicitului, scopul şi durata mandatului.

MODELUL DE CERERE IL GASITI PE FORUM – CLICK AICI

Certificatul de cazier judiciar se eliberează în maxim 3 zile lucrătoare şi este valabil 6 luni de la data eliberării.

Procura notarială se va reţine în original dacă este emisă doar pentru obţinerea certificatului de cazier judiciar; în cazul în care este emisă şi pentru alte scopuri, se va reţine o copie a acesteia, care se va ataşa cererii depuse.

DETALII PROCEDURA CAZIER PENTRU PERSOANE JURIDICE STRAINE – CLICK AICI

Multumiri multe Larisei, care ne-a informat intr-un comentariu facut aici – info util ROI. Sursa – link.

PENTRU A STA LA CURENT CU STIRILE IN DOMENIU VA PUTETI ABONA LA NEWSLETTER-UL NOSTRU – INTRODUCETI ADRESA DE MAIL IN PARTEA DREAPTA ===>>> DEASUPRA DE TEXTUL “UITE CATI SUNT DEJA ABONATI” SI APOI CLICK PE “SUBSCRIBE”.

5 COMENTARII

  1. […] – “Cererea de eliberare a certificatului de inregistrare in scopuri de TVA pentru comerciantii care se inregistreaza in scopuri de TVA de la infiintare” – formularul 010 “Declaratie de inregistrare fiscala/Declaratie de mentiuni pentru persoane juridice, asocieri si alte entitati fara personalitate juridica” – model – certificatele de cazier judiciar ale tuturor asociatilor si administratorilor. DETALII PROCEDURA OBTINERE CAZIER PENTRU STRAINI – CLICK AICI […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!