Declaratie inactivitate bilant 30.06.2010 – model conform solicitarilor MFP

11
288

Societatile comerciale (persoanele juridice) care nu au desfasurat activitate de la data înfiintarii pâna la 30 iunie 2010, nu au obligatia, potrivit legii, de a intocmi raportari contabile la 30 iunie 2010, urmând sa depuna în acest sens o declaratie pe propria raspundere a persoanei care are obligatia gestionarii/administrarii acesteia, care sa cuprinda toate datele de identificare ale firmei:

– denumirea completa (conform certificatului de înmatriculare):
– adresa si numarul de telefon:
– numarul de înregistrare la registrul comertului;
– codul unic de înregistrare;
– capitalul social.

IN ACEST SENS VA PUNEM LA DISPOZITIE UN MODEL FACUT DE NOI, PE CARE IL GASITI ATASAT PE CONTACAFE.RO – CLICK AICI

Un info util cu privire la raportarile la iunie, gasiti aici – link – iar aplicatia pentru generarea raportarilor contabile o gasiti aici – link .

Termenul pentru depunerea raportarilor contabile la 30 iunie 2010 precum si a declaratiilor operatorilor economici care nu au desfasurat activitate sau care se afla în curs de lichidare, potrivit legii, este cel tarziu 13 august 2010

info si via

11 COMENTARII

  1. eu am o firma care nu si a depus decl de fara activitate la dec 2009, i am facut bilant cu zero. la iunie 2010 ce trebuie sa fac: bilant tot pe zero sau declaratie?

  2. @st_em – bilant pe 0, deoarece declar. de fara act. se depune daca nu a avut act de la infiintare (daca s-a facut in per. 01.01.2010- 30.06.2010) pana la data bilant iunie.

  3. pai in continuare nu are activitate, insa am inteles ca daca ai facut o data bilant, nu mai poti depune declaratie. si in conditiile in care o soc fara activitate isi calc impozit minim deci are miscari in bilant..cum mai poate depune decl de fara activitate?

  4. deci decl fara activitate este doar pentru firma infiintata in cursul anului curent, n are activitate. Din anul urmator are , n are activitate depune bilant din cauza imp minim. asta vroiam sa zic

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.