AcasăDeclaratii salariatiAplicatia pentru depunerea declaratiilor la sanatate s-a actualizat in 10.06.2010

Aplicatia pentru depunerea declaratiilor la sanatate s-a actualizat in 10.06.2010

Pentru cei care utilizeaza pentru declaratiile catre CAS judetene programul “Raportare FNUASS” – mare atentie, deoarece acesta a ajuns la versiunea 1.5.0.4. Modificarile realizate in data de 10.06.2010 asupra aplicatiei au constat in:

– Corectat calcul MZBCI cu 4 zecimale; afisare MZBCI cu 2 zecimale

Pentru actualizare – intrati in aplicatie, dupa care mergeti in meniu la “Unelte”, iar de acolo selectati “Verifica versiune noua”. Dupa ce aplicatia va va preciza ultima versiune, click pe “Download” si lasati aplicatia sa descarce actualizarea si sa o instaleze.

FII LA CURENT CU MODIFICARILE APLICATIILOR DE LA PENSII, ANOFM, ITM SAU CAS – LINK

Daca insa dupa descarcare aplicatia nu reuseste sa instaleze actualizarea, mergeti voi in folderul unde aveti aplicatia FNUASS, iar acolo trebuie sa dati dublu click pe un fisier pe care scrie actualizare, care va aduce astfel versiunea programului la zi.

Pentru cei care nu au inca aplicatia, sau sunt la primele declaratii catre Casele de Sanatate, o puteti descarca de pe linkurile de mai jos:
– Raportare FNUASS – varianta executabila – link
– Raportare FNUASS – varianta arhivata – link
– Optional – link aplicatie

IMPORTANT – Pentru completarea declaratiei privind contributia pentru concedii si indemnizatii, trebuie introdus salariul minim brut pe economie in meniul “Program – Optiuni”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!