Scutirea de la plata impozitului pe venit in cazul programatorilor IT ramane in vigoare

1
190

Ministerul Finantelor Publice aduce la cunoştinţă, printr-un comunicat de presa, că în proiectul de lege privind unificarea bazelor de impozitare, în scrisoarea de intenţie care urmează a fi transmisă de către autorităţile române către Fondul Monetar Internaţional cât şi în memorandumul de înţelegere cu Uniunea Europeană nu există nici un angajament privind eliminarea scutirii de la plata impozitului pe venit în cazul programatorilor IT.

In alta ordine de idei, in vederea reducerii cheltuielilor bugetare şi asigurării eficienţei utilizării fondurilor publice, în cadrul Ministerului Finanţelor Publice, prin Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 1737/27.05.2010, MFP sistează iniţierea oricăror proceduri de achiziţii publice de servicii, produse sau lucrări pentru o perioadă de 30 de zile, cu excepţia achiziţiei publice de servicii juridice şi a celor din Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Procedurile vor fi reluate după reanalizarea de către conducerea ministerului a necesităţii şi oportunităţii fiecărei achiziţii publice.

OMFP 1737 il gasiti aici – link

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.