Aplicatia „Raportare FNUASS” pentru depunerea declaratiilor la sanatate, s-a modificat ieri 14.04.2010

0
225

Pentru cei care utilizeaza pentru declaratiile catre CAS judetene programul “Raportare FNUASS” – mare atentie, deoarece acesta a ajuns la versiunea 1.4.0.7. Modificarile realizate in data de 14.04.2010 asupra aplicatiei au constat in:

– s-a adaugat posibilitatea de a include in „Anexa [c]” toate Casele de Asigurari la care au optat angajatii, chiar daca au contributie zero

Pentru actualizare – intrati in aplicatie, dupa care mergeti in meniu la “Unelte”, iar de acolo selectati “Verifica versiune noua”. Dupa ce aplicatia va va preciza ultima versiune, click pe “Download” si lasati aplicatia sa descarce actualizarea si sa o instaleze.

Daca insa dupa descarcare aplicatia nu reuseste sa instaleze actualizarea, mergeti voi in folderul unde aveti aplicatia FNUASS, iar acolo trebuie sa dati dublu click pe un fisier pe care scrie actualizare, care va aduce astfel versiunea programului la zi.

Pentru cei care nu au inca aplicatia, sau sunt la primele declaratii catre Casele de Sanatate, o puteti descarca de pe linkurile de mai jos:
– Raportare FNUASS – varianta executabila – link
– Raportare FNUASS – varianta arhivata – link

IMPORTANT – Pentru completarea declaratiei privind contributia pentru concedii si indemnizatii, trebuie introdus salariul minim brut pe economie in meniul „Program –> Optiuni”

Articolul precedentOPANAF nr. 1709/09.04.2010 – modificare declaratia 100 si nomenclatoare
Articolul următorDeclaratia 390 VIES – actualizare aplicatie in data de 12.04.2010

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.