AcasăSituatii financiare anualeDeclaratie ca firma se afla in lichidare - tine loc de bilant...

Declaratie ca firma se afla in lichidare – tine loc de bilant 31.12.2009 (model)

Dupa cum am precizat intr-un articol anterior – link, societatile comerciale care se afla in lichidare, trebuie sa depuna in contul situatiei financiare la 31.12.2009, o declaratie la ONRC, in termen de 60 de zile de la încheierea exerciţiului financiar, pe suport electronic şi listata (cu semnăturile corespunzătoare).

Noi am realizat un model, pe care l-am incarcat pe forum, in conformitate cu cele impuse de Registrul Comertului, si care speram sa va fie de folos.

PENTRU MODEL DE DECLARATIE – click aici

UTIL – Informatii “fresh” in legatura cu bilanturile – click aici

Declaratie inactivitate – modelclick aici

6 COMENTARII

  1. […] – societăţile comerciale – 150 de zile de la încheierea exerciţiilor financiare (adică 31.05.2009 – impus de Legea Contabilităţii nr. 82/1991) – societăţile cooperatiste, alte persoane juridice care, în baza legilor speciale de organizare, funcţionează pe principiile societăţilor comerciale – – 120 de zile de la încheierea exerciţiilor financiare (adică 30.04.2009) – asociaţiile fără scop patrimonial fundaţiile sau alte organizaţii de acest fel, partidele politice, patronatele, organizaţiile sindicale, cultele religioase, precum şi altele asemenea înfiinţate în baza unor legi speciale întocmesc situaţiile financiare anuale aferente exerciţiului financiar 2009 în conformitate cu Reglementările contabile pentru persoanele juridice fără scop patrimonial, aprobate prin Ordinul ministrului Economiei şi Finanţelor nr. 1.969/2007 – 120 de zile de la încheierea exerciţiilor financiare (adică 30.04.2009) – societăţile înfiinţate in anul 2009, dar care nu au avut activitate, trebuie sa depuna o declaraţie in acest sens in termen de 60 de zile de la încheierea exerciţiului financiar, pe suport electronic şi listata (cu semnăturile corespunzătoare). Modelul îl găsiţi într-un post publicat anterior pe blog – CLICK AICI – societăţile aflate in lichidare, trebuie sa depuna o declaraţie in acest sens in termen de 60 de zile de la încheierea exerciţiului financiar, pe suport electronic şi listata (cu semnăturile corespunzătoare) – conform norme bilant. Model in acest sens gasiti aici – link […]

  2. Buna ziua!
    Nu am reusit nici pana acum sa depun declaratia pentru o firma in lichidare.La ONRC mi se refuza pe motiv ca se primesc numai declaratii de inactivitate si bilanturi, la Administratia Finantelor Publice ca trebuie depusa la ONRC, cum de altfel scrie peste tot. Ce ma sfatuiti sa fac? As putea sa depun bilant,chiar daca este in lichidare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!