AcasăDeclaratii fiscaleDeclaratia recapitulativa 390 VIES pentru 2010 - aplicatie noua in PDF

Declaratia recapitulativa 390 VIES pentru 2010 – aplicatie noua in PDF

Aplicatia pentru prelucrarea asistata, validarea, listarea si obtinerea formatului electronic pentru „390 VIES – Declaratie recapitulativa privind livrarile/achizitiile intracomunitare de bunuri” conform cu OPANAF nr.76/ 21.01.2010, a fost publicata pe site-ul ANAF, fiind actualizata in 02/02/2010, cu versiunea 1.0.0.

Pentru descărcarea documentului în format pdf trebuie să instalaţi Adobe Reader 8.2.0 – link descarcare – sau o versiune mai recentă a acestuia si minim service pack 2 pentru Windows XP.

Pentru a lua fisierul, aveti urmatoarele optiuni:
click aici – pentru fisier in format .zip
click aici – pentru fisier in format .pdf
– link oficial aplicatie – click aici

PENTRU A FII LA CURENT CU ACTUALIZARILE APLICATIEICLICK AICI

DACA LINK-URILE OFICIALE NU FUNCTIONEAZA – CLICK AICI

10 COMENTARII

  1. […] e) suma totală a achiziţiilor intracomunitare de servicii efectuate de persoane impozabile din România pentru care se aplică prevederile art. 133 alin. (2) din CF, altele decât cele scutite de TVA, pe fiecare prestator în parte, care este stabilit în Comunitate pentru care exigibilitatea taxei intervine în luna calendaristică respectivă. Atenţie! Nu vor fi declarate prestările de servicii prevăzute la art. 133 alin .(2) din CF dacă prestatorul serviciului este o persoană impozabilă care nu este stabilită pe teritoriul Comunităţii. LINK APLICATIE GENERARE D 390 – CLICK AICI […]

  2. DE CE S-A STABILIT TERMENUL DE DEPUNERE A DECL.390VIES PENTRU DATA DE 15 ALE LUNII? EU AM PRIMIT FACTURA INTRACOPMUNITARA PE DATA DE 16 APRILIE PENTRU LUNA MAI.CARE ESTE AMENDA CARE SE APLICA PENTRU DEPASIREA DATEI SI CARE ESTE ECTUL NORMATIV CARE PRECIZEAZA ACEST LUCRU?

  3. in situatia in care depun cu intarziere declaratia, inseamna ca am sa primesc amenda dupa depunerea ei, e prima abatere, si nu eram lamurita ce si cum sa fac

  4. problema, este, ca nici acum nu sunt prea lamurita, deoarece cel din ue de la care am achizitionat servicii, nu e platitor de tva. inca mai fac cercetari pe tema declaratiei, opiniile fiind impartite. dumneavoastra cum m-ati sfatui sa procedez?
    multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!