AcasăNewsDeclaratiile fiscale lunare ar putea fi eliminate, potrivit declaratiilor ministrului IMM-urilor

Declaratiile fiscale lunare ar putea fi eliminate, potrivit declaratiilor ministrului IMM-urilor

Ministrul IMM-urilor, Constantin Nita, a promis oamenilor de afaceri bihoreni ca va cere eliminarea declaratiilor fiscale lunare ca o masura de limitare a birocratiei, o chestiune care nu s-a mai ridicat pana acum si care, a promis acesta, va fi luata in calcul de Directia mediu de afaceri din minister. „O sa luam in calcul cererea oamenilor de afaceri, care va fi analizata ca sa vedem daca acestea pot fi eliminate“, a declarat Constantin Nita in cadrul unei conferinte de presa, dupa intalnirea cu oamenii de afaceri.
Nita a participat la masa rotunda cu tema „Programe de sprijinire si dezvoltare a IMM-urilor“, organizata de Camera de Comert si Industrie Bihor, Unimpresa Bihor, Consiliul Local al IMM-urilor si Federatia Patronilor Bihor.
In ce priveste o eventuala inviorare a mediului de afaceri al IMM-urilor, Nita a declarat ca masurile luate de guvern privind investitiile, privind o abordare fiscala flexibila, modificarea Codului fiscal, pot sa conduca la o revigorare economica. Exprimandu-si parerea ca economist, nu ca membru al Cabinetului, Nita a apreciat ca lucrul acesta se poate intampla, dar intr-o perioada medie de timp, probabil, anul viitor.

sursa – http://www.ccib.ro/afacerea/

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!