Atentie PFA si AF – termen important la data de 25.04.2009

0
248

Avand in vedere postul publicat anterior – link – reluam cele precizate acolo:

Oficiul National al Registrului Comertului informeaza comerciantii ca la data de 25 aprilie 2009 expira termenul pana la care se mai poate exercita dreptul de optiune pentru continuarea activitatii comerciale în una din formele prevăzute de Ordonanta de urgentă nr. 44 din 25 aprilie 2008, privind desfasurarea activitătilor economice de către persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale si întreprinderile familiale. Prevederea se adreseaza persoanelor fizice si asociatiilor familiale autorizate si înregistrate în registrul comertului, în temeiul unor acte normative anterioare ordonantei de urgentă mai sus mentionata.

Dupa aceasta data, vor fi radiate, fara nici o alta formalitate, din registrul comertului, cu consecintele ce decurg din această operatiune, conform legislatiei în vigoare, toate persoanele fizice si asociatiile familiale autorizate înregistrate în registrul comertului în temeiul unor acte normative anterioare Ordonantei de urgentă nr. 44/2008 si care nu si-au exercitat dreptul de optiune prevăzut de ordonanta de urgentă mai sus menţionată.

In acest context, Oficiul National al Registrului Comertului ii informeaza pe toti cei interesati că termenul în care pot opta pentru continuarea activitătii în una din formele prevăzute de ordonanta de urgentă este 25.04.2009. De asemenea, procedurile de înregistrare în registrul cometului instituite prin aceasta ordonanta permit efectuarea înregistrărilor cu costuri si termene mult diminuate fată de procedura anterioară.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.