AcasăNewsUau, ce de TVA de rambursat are statul

Uau, ce de TVA de rambursat are statul

Iata situaţia deconturilor de TVA cu opţiune de rambursare aflate în stoc la data de 28 februarie 2009 – publicata pe site de Ministerul Finanţelor Publice şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.
La data de 28 februarie 2009 s-a înregistrat un total de 10.852 de deconturi de TVA în valoare de 4.630 milioane lei, dintre care 8.078 de deconturi în valoare de 2.093 milioane lei au fost soluţionate în termen legal, 1.881 de deconturi în valoare de 1.556 milioane lei sunt întârziate, iar 893 în valoare de 981 milioane lei au fost suspendate.
În luna februarie 2009 au fost soluţionate deconturi de TVA în valoare totală de 892 milioane lei, restituindu-se efectiv suma de 577 milioane lei, diferenţa fiind supusă compensării cu obligaţii de plată la bugetul general consolidat.
Pe site-ul ANAF poate fi vizualizată şi situaţia analitică a deconturilor cu sume negative de TVA cu opţiune de rambursare aflate în curs de soluţionare la data de 28 februarie a.c. defalcată pe judeţe în această lună intentionandu-se si finalizarea proiectului de modificare a metodologiei de rambursare a taxei pe valoare adaugată.

Situaţia deconturilor de TVA cu opţiune de rambursare – link

Mult vere, mult, dar ce sa facem, astea sunt afacerile.
Sursa – link


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura