AcasăNewsImportant - cu mii de scuze

Important – cu mii de scuze

Imi cer scuze celor abonati la insemnarile acestui blog, dar pentru moment o sa opresc trimiterea de e-mail-uri catre voi, asa ca va rog sa intrati in fiecare zi pe site pentru a fi la curent cu nouatatile.

Motivele pentru care fac acest lucru sunt urmatoarele:
– cativa „prieteni” s-au abonat la insemnari numai pentru ca, odata cu primirea de mail-uri, sa le califice imediat ca spam, iar astfel serverul de mail de pe care se trimite sa fie inscris in liste de spam. Aparand acolo, imediat apar si restrictii cand trimite acest blog e-mail (cu noile insemnari), deoarece unele servere il citesc ca periculos din cauza unor useri care se joaca cu noi
– trebuie sa verificam abonatii care fac acest lucru, pentru a nu mai avea probleme. Mda, este posibil ca unii din acestia sa fie dintre cei care copiaza informatia de pe blog si de pe contacafe.ro (si sunt multi, care nici nu se obosesc sa spuna de unde au preluat informatia).

Inca o data scuze si sper sa rezolv cat mai repede. Daca aveti sfaturi pentru mine, pentru a remedia problema, please lasati mesaj la comentarii. Multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!