AcasăCodul munciiModel act aditional la Regulamentul Intern - cu privire la obiectivele, criteriile...

Model act aditional la Regulamentul Intern – cu privire la obiectivele, criteriile si procedurile de evaluare profesionala a salariatilor

Avand in vedere faptul ca incepand cu 01.05.2011, Regulamentul Intern trebuie sa aiba o noua structura – detalii continut RI aici – dar avand in vedere si cererile nenumarate pentru un act aditional la RI-urile deja existente, ne-am documentat pe internet si am strucurat un astfel de act aditional pentru voi.

Dupa cum stiti, v-am mai informat precedent acestui articol cu privire la obligatiile actualizarii RI – detalii aici – SI PROBABIL MULTI ATI FACUT LUCRUL ASTA. Pentru cei care insa au inca nevoie de asa ceva, precizam ca urmatorul model este unul orientativ, deci nu trebuie sa il luati ca BAZA pentru ce vreti sa faceti (putand face la randul vostru orice modificare la el).

PENTRU MODELUL DE ACT ADITIONAL LA REGULAMENTUL INTERN – PENTRU ACTUALIZAREA CONFORM MODIFICARILOR LA CODUL MUNCII – CLICK AICI

ALTE RESURSE UTILE:

– MODEL CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCA VALABIL CU 01.05.2011 – CLICK AICI
– Model act aditional – pentru actualizarea contractelor de munca anterioare 01.05.2011 – click aici
– MODEL ORIENTATIV DE R.I. – PE FORUM – CLICK AICI
– Codul Muncii 2011 – cu ultimele modificari sub forma de tabel (vechile prevederi si noile prevederi) – text integral

15 COMENTARII

  1. […] Prin acest act aditional, trebuie sa stabiliti obiectivele de performanta si criteriile de evaluare pentru fiecare functie in parte de pe statul de plata (aveti zece angajati cu zece meserii diferite – treceti toate obiectivele si criteriile acestora). IDEAL AR FII SA AVETI SI UN MODEL DE fisa de evaluare a criteriilor de performanta, cand redactati actul aditional la RI, pentru a o introduce in aditional. UPDATE – MODEL DE ACT ADITIONAL LA R.I. – DE APLICAT DUPA 01.05.2011 – CLICK AICI […]

  2. Atentie ! La modelul de RI atasat mai trebuiesc adaugate la art.25 , zile libere, prima si a doua zi de Rusalii si Adormirea Maicii Domnului.

  3. “N. Dispoziţii finale
    Prevederile prezentului contract individual de muncă se completează cu dispoziţiile Legii nr. 53/2003 – Codul Muncii şi ale contractului colectiv de muncă aplicabil încheiat la nivelul angajatorului/grupului de angajatori/ramurii/naţional, înregistrat sub nr. ………………./……………………..…… la Direcţia generală de muncă şi solidaritate socială a judeţului/municipiului ………………….…/Ministerul Muncii şi Solidarităţii sociale.”

    Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale NU mai exista; acum avem Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

  4. Buna,

    Am angajat dupa 01.05.2011 8 persoane carora le-am facut fisa de aptitudine ulterior angajarii.
    Ce credeti,o portita pentru problema impusa de noul cod al muncii, referitoare la faptul ca fisa de aptitudine trebuie sa fie datata inainte de incheierea CIM ar putea fi incetarea conf. 55, lit. b si apoi incheierea altui CIM?

  5. inca ceva , va rog….e considerata munca la negru situatia in care fisa de aptitudini este antedatata incheierii CIM?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!