AcasăSalarizareModel act aditional corect - ce trebuie facut la fiecare CIM incapand...

Model act aditional corect – ce trebuie facut la fiecare CIM incapand cu 01.05.2011

Deoarece ne-am grabit in postul de dimineata – detalii aici – cand am vrut sa va oferim rapid un model de act aditional la Contract Individual de Munca pentru introducerea obiectivelor de performanta si a criteriilor de evaluare, revenim cu completarile corecte.

Practic, am uitat de modificarile ce trebuie realizate in privinta perioadelor de proba si de preaviz. In modelul adus acum respectivele detalii le aveti inserate in aditional, corespunzator cu noile modificari.

NEWS – MODEL CIM VALABIL INCEPAND CU 01.05.2011 – CLICK AICI

Ramane insa sa selectati voi numarul de zile, in functie de tipul functiei (de executie sau de conducere). Ce trebuie facut urgent incepand cu 30.04.2011 – dupa noile modificari la Codul Munciiclick aici

PENTRU NOUL MODEL DE ACT ADITIONAL LA CIM – NECESAR INCEPAND CU 01.05.2011 – CLICK AICI

Ne cerem scuze celor care deja s-au apucat de compeltarea lor, dar asta este, mai gresim si noi.

PENTRU A FI LA CURENT CU STIRILE IN DOMENIU – VA PUTETI ABONA LA NEWSLETTER-UL NOSTRU – INTRODUCETI ADRESA DE MAIL IN PARTEA DREAPTA ===>>> SUB CALUPUL DE RECLAME SI APOI CLICK PE “SUBSCRIBE”.

24 COMENTARII

  1. […] Continutul acesteia (literei) si recomandarile noastre pe subiect le gasiti aici – LINK. Pornind insa de la aceste recomandari, ne-am gandit sa redactam un model de act aditional la CIM, pentru actualizarea acestuia cu obiectivele de performanta si criteriile de evaluare. UPDATE – MODEL ACTUALIZAT SI COMPLETAT – CLICK AICI […]

  2. Va multumim ca ne ajutati cu aceste documente. Asteptam si un regulament intern actualizat cu aceste modificari.

  3. multumesc pentru ajutor , dar nu pot descarca C.I.M si nici Actul Aditional.
    Va rog sa mi-l dati mail.
    Multumesc si o zi buna.

  4. Mai este nevoie de aincheiere de act aditional avand in vedere art.17 alin 4?
    “Orice modificare a unuia dintre elementele prevãzute la alin. (2) în timpul executãrii contractului individual de muncã impune încheierea unui act adiþional la contract, într-un termen de 20 de zile lucrãtoare de la data apariþiei modificãrii, cu excepþia situaþiilor în care o asemenea modificare este prevãzutã în mod expres de lege.”
    Ori durata de preaviz, perioada de proba sunt modificate de lege, nu? Ca si in cazul salariului minim…..
    Iar obiectivele de performanta nu sunt obligatorii

  5. cum se descarca totusi aceste modele de C.I.M. si act aditional? cu toata stradania mea nu am reusit…
    oricum, dupa o consultare a reprezentantilor ITM, rezulta nu este necesara intocmirea unui act aditional de modificare a C.I.M. daca in fisa postului sunt evidentiate criteriile de evaluare (aceasta facand parte itegranta din C.I.M.).

  6. am facut asta, de nenumarate ori. dupa descarcare si dezarhivare nu se poate deschide fisierul, desi apare ca si fisier word tip doc. dimpotriva, la incercarea de deschidere se redirectioneaza precum un fisier rar.

  7. in cazul demisiei, noul cod al muncii indica 20 zile lucratoare – functii de executie, 45 zile lucratoare – functii de conducere! modificati in exemplul dvs!

  8. de doua saptamani lucrez la un magazin ieri am aflat ca sunt in perioada de proba 21 de zile, din cate am inteles ar trebui facut un contract de munca?

  9. Buna ziua, este gresit daca se incheie actul aditional cu data de 2 mai 2011 urmand sa-si produca efectele incepand cu aceasta data, intrucat 30 aprilie este sambata ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!